Ostale škole Programi za odrasle - škole jezika u inostranstvu

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

The Oxford English Centre

Škola se nalazi u veličanstvenom okruženju na svega 10 minuta šetnje od centra grada sa mnoštvom pabova, restorana, prodavnica i drugih zanimljivosti. Učionice su svetle i prostrane, a škola poseduje i jezičku laboratoriju, kompjuterski centar sa besplatnim internetom i restoran sa prijatnom baštenskom terasom.

Kursevi iz oblasti medicine namenjeni su lekarima, farmaceutima, medicinskim sestrama i svim drugim medicinskim radnicima iz drugih grana nauke. Na kursevima jezika usavršava se medicinska terminologija i to u oblastima komunikacije sa pacijentima i kolegama, komunikacije na medicinskim seminarima i sastancima, čitanje medicinskih časopisa  i članaka, te pisanje izveštaja. Pored navedenog, kurs jezika uključuje i upotrebu multi-medijalnih sredstava u nastavi kao što su medicinska telefonska linija, on-line dijagnostičke sesije, CD-ROM studije slučaja i razne prezentacije.

Ova škola engleskog jezika u Oksfordu, priznata je od British Council-a i član je ARELS-a.

Vreme van nastave – Ovaj grad dovoljno je mali da bi se na miru posvetilo nauci i učenju, a opet velik za svakoga ko bi da vodi bogat kulturni i društveni život. Atrakcija i kulturnih znamenitosti ovde ima na pretek, kao i mnoštvo restorana i pabova. Škola organizuje društveni program za sve polaznike koji obuhvata organizovane večeri u pabovima, večeri međunarodne kuhinje, odlaske u pozorišta i bioskope, kvizove i karaoke žurke. Organizuju se i ekskurzije za London, Kembridž i druge gradove u okruženju.

Kursevi engleskog za medicinu oksford

Destinacija

Oksford

Ovaj poznati univerzitetski grad u centralnoj Engleskoj, dom je najstarijeg univerziteta engleskog govornog područja. Udaljen je oko sat vremena od Londona. Po broju populacije, Oksford je jedan od najbrže rastućih gradova u Velikoj Britaniji.

Grad je  ispunjen brojnim  znamenitostima i različitim istorijskim građevinama. Samo neke od zanimljivosti grada svakako su toranj Carfax sa koga se širi pogled na ceo grad, glavna ulica The High Street, most Magdalena Bridge, muzeji Ashmolean i Pitt Rivers, gradska šoping atrakcija Covered Market, mnogobrojne crkve, pozorišta i druge specifične građevine. Kroz grad protiče Temza, na kojoj možete isprobati plovidbu u tradicionalnim čamcima, u pravom engleskom stilu.

Kursevi

Specijalizovani kursevi engleskog jezika za medicinu:

Standardni engleski + individualni časovi (AB)

Reč je o intenzivnom kursu za profesionalce ili studente koji bi želeli da unaprede kako opšti, tako i specijalizovani medicinski engleski. Sastoji se od kombinacije opšteg engleskog (20 časova) i  individualnih časova iz oblasti medicine (5 ili 10). Unapređuje se čitanje, pisanje, konverzacija i gramatika, specijalizovani medicinski rečnik, komunikacija u medicinskom kontekstu (npr. davanje instrukcija, objašnjavanje, razuveravanje i savetovanje pacijenata i dr.).

Engleski za medicinu (CM)

intenzivni specijalizovani kurs za medicinsko osoblje kojima je engleski potreban u poslu ili za studije. Naglasak je na komunikaciji u medicinskom kontekstu.

Individualna nastava (B)

izuzetno intenzivna i prilagođena je nivou znanja i potrebama polaznika.

Smeštaj

Porodični smeštaj omogućava da polaznik govori engleski jezik i izvan škole. Smeštaj je u jednokrevetnim sobama na bazi polupansiona tokom nedelje i punog pansiona vikendom. Kupatilo je zajedničko i deli se sa ukućanima ili ostalim gostima. Postoji mogućnost doplate za sopstveno kupatilo.

Sve porodice su pažljivo odabrane i redovno se obilaze da bi se osigurao visok standard smeštaja.

Za one koji žele drugačiji vid smeštaja, na raspolaganju su studentske rezidencije (leti), apartmani, gostinske kuće ili hoteli.

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

The Oxford English Centre - medicina

66 Banbury Rd, Oxford OX2 6PR, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".