Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

INFOGRAFIKA: Zanimljivosti o Malti

Malta ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, prelepa mala sela, autentične proslave i običaje; zanimljiv zabavni dnevni i noćni život, pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica koje su privlačni turistima.

Samo neke od turističkih atrakcija koje bi svakako trebalo posetiti tokom boravka na Malti jesu zaliv Spinola, trg Balluta i popularno naselje prepuno restorana, kafića i klubova Paceville u gradu St. Julian’s, katedralu St. John’s, istorijski muzej Saluting Battery i mnoga pozorišta, vrtove, galerije, muzeje i istorijske građevine. Osim obilazaka poznatih mesta, turistima su na raspolaganju mnogobrojne sportske i zabavne aktivnosti.

Sledi infografika sa zanimljivostima o Malti koje niste znali:

zanimljivosti o Malti

(Slika: EC blog)

Preko Egide možete učiti engleski jezik na Malti tokom cele godine. U našoj ponudi nalaze se i letnje škole jezika za mlade, pri čemu je organizovan i grupni polazak, gde sa decom putuje i vođa puta koji brine o njima u periodu van nastave.

Više o mogućnostima učenja jezika na Malti saznajte na:

Učenje engleskog na Malti – ODRASLI

Učenje engleskog na Malti – DECA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam