Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

20 najlepših reči u nemačkom jeziku

Nemački jezik (nem. Deutsche Sprache) je jedan od jezika zapadne grupe germanskih jezika i spada među najveće svetske jezike. Nemačkim jezikom se govori u Nemačkoj, Austriji, Lihtenštajnu, u dve trećine Švajcarske, u dve trećine provincije Južni Tirol u Italiji, istočnim kantonima Belgije i u pograničnim delovima Danske. S obzirom na to da važi za jedan od jezika koji je teže naučiti, najbolji način da ga u potpunosti savladate i prevaziđete barijere u govoru koje možete imati jeste da ga učite u područjima u kojima je on službeni jezik i gde ćete biti u prilici da ga koristite i van nastave.

Kursevi jezika u inostranstvu prilika su da učite jezik u okruženju u kome se koristi, kao i da steknete poznanstva sa ljudima iz celog sveta i doživite jedno neponovljivo iskustvo. Ukoliko i Vi želite da usavršite svoje znanje nekog stranog jezika, Egidavam može pomoći da odaberete pravu školu i destinaciju, u skladu sa Vašim željama. Nemački jezik možete učiti na više destinacija u Nemačkoj i Austriji. Takođe postoji i opcija kurseva nemačkog jezika za decu u NemačkojAustriji i Švajcarskoj.U nastavku teksta donosimo Vam 20 najlepših reči u nemačkom jeziku.

(Izvor za slike: BuzzFeed)

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam