Pretraga

×

Srbija

Novi Sad

address Katolička porta 6

fax 381-021.427.209

Srbija

Beograd

Crna Gora

Podgorica

address Bul. Džordža Vašingtona 35

SAD, Florida

Majami

address 8950 SW 74th Ct Suite 2201 B11,Miami

×

Idiomi u engleskom jeziku: novac

Da biste u potpunosti ovladali stranim jezikom koji učite, potrebno je mnogo više od toga da naučite što više novih reči i savladate gramatička pravila. Jezik ćete najbolje „progovoriti“ na taj način što ćete se naći u sredini gde je on maternji i razgovarati sa izvornim govornicima. Upravo iz ovog razloga jedan od najboljih načina da naučite strani jezik jeste da upišete neki od kurseva jezika u inostranstvu. Na taj način, jezik ćete upotrebljavati ne samo na nastavi, već i nakon predavanja, kako u razgovoru sa drugim internacionalnim polaznicima, tako i u svakodnevnim  situacijama tokom svog boravka, u prodavnici, kafićima… Strane jezike preko Egide možete učiti u školama jezika širom sveta. Tako za engleski jezik postoje opcije učenja jezika u Velikoj BritanijiSAD, na Malti, na Kipru, u Irskoj. Pored engleskog, možete učiti i španskiitalijanskifrancuskiruskiarapski

Oni koji uče engleski jezik često budu zbunjeni kada se u komunikaciji susretnu sa idiomima, jer neretko imaju potpuno drugačije značenje od onoga koje pretpostavljamo da imaju. Koriste se radi slikovitijeg načina izražavanja i nikada ih ne treba bukvalno prevoditi.

Naučite kako da koristite idiome u svakodnevnom razgovoru i izbegnite greške koje prave oni koji uče neki strani jezik. U nastavku teksta Vam donosimo infografiku sa idiomima u vezi sa novcem.

idiomi u engleskom novac

Izvor infografike: Kaplan

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".

Ovaj sajt koristi cookies. Klikom na dugme potvrđujete da se slažete sa našim pravilima privatnosti.

Prihvatam