Barselona

Enforex Barselona

language

Španski

location

Barselona, Španija

cash

od 404 €

Škola španskog u Barseloni nalazi u centru grada. Nudi kurseve jezika za polaznike svih jezičkih nivoa tokom cele godine.

kursevi italijanskog na siciliji

Babilonia

language

Italijanski

location

Taormina, Italija

cash

od 394 €

Ova školа itаlijаnskog jezikа nаlаzi se u srcu grada Tаormine. Kursevi itаlijаnskog se održаvаju u Cаsа Silvi, istorijskoj vili sаmo 200 m udaljenoj od grčkog amfiteatra (аrhitektonsko, prirodno blаgo koje je Tаorminа čudesno uspela dа očuvа).

Rim kursevi italijanskog jezika

Scuola Leonardo da Vinci Rim

language

Italijanski

location

Rim, Italija

cash

od 316 €

Škola italijanskog u Rimu nalazi se u pešačkoj zoni centra grada, u neposrednoj blizini najvećih atrakcija poput Piazza Navona, Castel S. Angelo i najpopularnijih restorana, kafića i butika.

škola italijanskog u Firenci

Scuola Leonardo da Vinci Firenca

language

Italijanski

location

Firenca, Italija

cash

od 314 €

Škola u Firenci, smeštena je u istorijskoj palati, u srcu grada, sa veličanstvenim pogledom na katedralu u Firenci. Sva najlepša i najpoznatija mesta u gradu, od škole su udaljena svega nekoliko minuta hoda.

škola italijanskog u Milanu

Scuola Leonardo da Vinci Milano

language

Italijanski

location

Milano, Italija

cash

od 288 €

Škola italijanskog u Milanu Scuola Leonardo da Vinci, nalazi se u istorijskom centru grada, u modernoj zgradi, na svega nekoliko minuta hoda od čuvene Piazza del Duomo. 

škola francuskog u Parizu

France Langue

language

Francuski

location

Pariz, Francuska

cash

od 530 €

Škola francuskog jezika France Langue poseduje u Parizu dve škole koje su smeštene na prelepim lokacijama. Škola Victor Hugo smeštena je u zapadnom delu grada u blizini velikog broja muzeja i poznatih znamenitosti poput Ajfelovog tornja, Trijumfalne kapije i čuvene avenije Jelisejska polja. Škola Notre Dame nalazi se u izuzetnom delu grada, čuvenoj Latinskoj četvrti, samo 200 metara od istoimene katedrale Notre Dame i nekoliko koraka od ostrva Île de la Cité kog smatraju centrom grada, Panteona i Univerzitetske četvrti.