St Giles

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 784 £

Kursevi engleskog u Londonu, St Giles ima dve škole engleskog za odrasle. London Central u srcu grada, u kvartu Bloomsbury i London Highgate u predgrađu

engleski za javni sektor

The London School of English - javni sektor

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 2025 £

Engleski za javni sektor i kursevi engleskog jezika u Londonu. Najstarija akreditovana škola jezika u Velikoj Britaniji, na oko 15 minuta od Oksford ulice.

engleski u oblasti osiguranja

LSI - Language Specialists International

language

Engleski

location

Portsmut, Velika Britanija

cash

od 1625 £

Engleski za oblast osiguranja – Portsmut. Kurs je osmišljen tako da razvije komunikacijske veštine viših službenika osiguranja prilikom rada sa klijentima i kolegama. Škola LSI se nalazi u centru Portsmuta, u modernoj zgradi.

engleski za finansije i bankarstvo

Anglo-Continental - finansije i bankarstvo

language

Engleski

location

Bornmut, Velika Britanija

cash

od 1150 £

Engleski za finansije i bankarstvo, polaznici mogu pohađati u školi Anglo-Continental, Bornmut. Ovaj školski kampus je najveći kampus za podučavanje engleskog jezika u Engleskoj. Nalazi se u blizini centra grada i nudi izvanredne mogućnosti za učenje i odmor.

škola grčkog na Kritu

Škola grčkog u Hanji, na ostrvu Krit, nalazi se u oblasti Nea Chora, blizu centra grada. Kursevi za sve nivoe znanja organizuju se tokom cele godine.

škola grčkog u Atini

Škola grčkog u Atini nalazi se u samom centru grada, u modernoj zgradi pored čuvenog državnog arheološkog muzeja. Kursevi se organizuju tokom cele godine.

škola španskog u Malagi

Enforex Malaga

language

Španski

location

Malaga, Španija

cash

od 418 €

Veliki izbor kurseva za sve jezičke nivoe, tokom cele godine. Odlična lokacija, sa velikim brojem plaža u ovom delu Španije.

Kursevi engleskog za medicinu oksford

The Oxford English Centre - medicina

language

Engleski

location

Oksford, Velika Britanija

cash

od 615 £

Kursevi engleskog za medicinu u školi u Oksfordu namenjeni su lekarima, farmaceutima, medicinskim sestrama i svim drugim medicinskim radnicima iz drugih grana nauke.

skola italijanskog u italiji

Centro Giacomo Puccini

language

Italijanski

location

Vijaređo, Italija

cash

od 380 €

Škola jezika Centro Giacomo Puccini nalazi se u samom centru Vijaređa, na pešačkoj udaljenosti od plaže. Škola se nalazi u blizini Pinewood šume gde polaznici mogu džogirati, voziti bicikl ili igrati tenis.