Škola nemačkog jezika Beč

ActiLingua Academy

language

Nemački

location

Beč, Austrija

cash

od 406 €

Ova jedinstvena i moderna škola jezika, sa skoro 30 godina iskustva, stekla je reputaciju kao jedna od vodećih škola nemačkog kao stranog jezika u svetu.

Njujork škola engleskog jezika, EC 30+

EC 30+ New York

language

Engleski

location

Njujork, SAD

cash

od 1055 $

EC English Centre je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Polaznicima kursa se pruža jedinstvena prilika za učenje engleskog jezika na Times Square-u, jednoj od najatraktivnijih destinacija na svetu, kroz zabavne lekcije sa profesionalnim kadrom i pregršt društvenih aktivnosti.

škola engleskog u Portsmutu

Language Specialist International

language

Engleski

location

Portsmut, Velika Britanija

cash

525 £

LSI  školu engleskog u Portsmutu odlikuje izvanredni Executive centar. On nudi specijalizovane kurseve engleskog za profesionalce iz različitih oblasti.

kursevi engleskog u Brajtonu

Oxford International English Schools Brajton

language

Engleski

location

Brajton, Velika Britanija

cash

od 403 £

Pohađanjem nastave u istorijskom delu grada polaznici imaju priliku da osete energiju i šarm koje Brajton nudi. Bilo da želite da uživate u tradicionalnom fish and chips na plaži, ili se opuštate uz zvuke žive muzike, Brajton pruža mogućnost da to i ostvarite.

kursevi engleskog na Malti

EC English Malta - 30+

language

Engleski

location

Sent Džulijans, Malta

cash

390 €

Ovaj savremeni školski centar nalazi se u gradu St. Julian’s, turističkom i zabavnom delu grada pod nazivom Paceville, na Malti. Program 30+. idealan je za polaznike koji žele da usavrše svoje znanje engleskog jezika među ljudima svojih godina i upoznaju Maltu.

kurs engleskog u Londonu

Škola se nalazi u Griniču, u blizini reke Temze, a na svega 15 minuta vožnje od centra Londona.