KEMBRIDŽ Embassy Summer, Bellerbys College

Bellerbys College, Arbury Rd, Cambridge CB4 2JF, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

715 North Ave, New Rochelle, NY 10801, USA

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

LIMASOL English in Cyprus

Kremmastis Road, Episkopi 3505, Cyprus

BUDŽIBA Easy School of Languages

Bella Vista Hotel Malta, Qawra Coast Road, St Paul's Bay

MAJAMI & ORLANDO Mla, Lynn University

Lynn University, 3601 North Military Trail, Boca Raton, FL 33431, USA

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Mla, Pitzer College

1050 N Mills Ave, Claremont, CA 91711, USA

BEČ ActiLingua Academy

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

SAFOLK PGL, Bawdsey Manor

PGL Bawdsey Manor, Bawdsey, Woodbridge IP12 3BH, United Kingdom

Ostali polasci sa pratnjom

POLAZAK SA PRATNJOM U LETNJU ŠKOLU ENGLESKOG U NJUJORK

NJUJORK Plus, Iona College

Cena: 3615 $

Cenovnik

715 North Ave, New Rochelle, NY 10801, USA

Letnja škola engleskog za tinejdžere tokom koje će usavršiti engleski, upoznati znamenitosti u Njujorku i doživeti leto za pamćenje! Učenicima su obezbeđene VIP ulaznice za obilaske atrakcija, što podrazumeva ulazak bez čekanja u redu.

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

Iona College

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 11-19 godina 

Termin programa: 09.07-23.07.2020.

Iona College na kojem organizacija Plus održava ovaj program se nalazi u gradiću New Rochelle koji pripada široj zoni Njujorka i odlično je povezan sa Menhetnom. Kampus raspolaže sa velikim brojem zelenih površina, između kojih se nalaze nastavni i smeštajni objekti, sportski centar, fudbalski teren, teren za mali fudbal, plesni studio i zatvoreni bazen. Za učenike je obezbeđen bežični internet na celom kampusu. U okviru kampusa i u njegovoj neposrednoj blizini nalaze se tipični američki restorani brze hrane: MacDonald’s, Dunkin’ Donuts, Subway i Domino Pizza.

grupni polazak na letnju školu u Njujork

Destinacija

Njujork

Centar međunarodnih finansija, politike, zabave i kulture – Njujork, jedan od najvećih gradova u svetu. Sedište je muzeja, galerija, međunarodih korporacija, berzi i svih ambasada pri Ujedinjenim nacijama, ali je i simbol mode i glamuroznog života. U gradu Njujork živi 8.175.133 stanovnika, na 800 km², što ga čini najgušće naseljenim gradom u SAD. Na širem gradskom području živi približno 19,8 miliona stanovnika. Činjenica da se u Njujorku govori blizu 800 jezika, svrstava ga na prvo mesto među gradovima u svetu po jezičkoj raznovrsnosti. Spektakularna arhitektura Njujorka možda najbolje oslikava i njegovu etničku raznovrst, svaki kvart predstavlja određenu naciju i vremensku epohu u razvoju grada.

letnja škola engleskog u Njujorku

Nastava

Program uključuje standardni program engleskog jezika sa 40 časova, za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama od maksimalno 15 polaznika. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština kod đaka, usavršava se gramatika i razvija se rečnik kroz razne nastavne tehnike i projekte u vezi sa za ekskurzijama i sl.

Škola nudi i dva dodatna, opciona programa za učenike koji imaju nivo engleskog jezika B2 ili viši.

United Nations Program pruža učenicima upoznavanje sa radom i misijom ove organizacijeupoznavanje sa temama iz oblasti međunarodnog prava, globalne bezbednosti, ekonomskog razvoja i socijalne jednakosti. Učenici će imati i posetu sedištu ove organizacije.

Wall Street Course – Učenici će se upoznati sa procesima u kojima kompanije kupuju i trguju na međunarodnom tržištu finasija i obrađivati trgovinu akcijama, robom i stranim valutama. Program uključuje i obilazak finansijske ustanove i upoznavanje sa njenim poslovanjem.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Učenicima su obezbeđene VIP ulaznice za obilaske atrakcija Njujorka, što podrazumeva ulazak bez čekanja u redu. Kako je bezbednost dece na prvom mestu, prevoz je u školskim autobusima. Program uključuje celodnevne i poludnevne ekskurzije koje obuhvataju obilaske svih znamenitosti i atrakcija Njujorka: Liberty State Park, Ellis Island, Statue of Liberty, Ground Zero, World Trade Center, Wall Street, Charging Bull, Brooklyn Bridge, Brooklyn Heights, Strawberry Fields, Lincoln Center, Columbus Circle, Carnegie Hall, Madison Avenue, The Met, Top of the Rock, Rockefeller Center, Fifth Avenue, Grand Central Terminal, Bryant Park, Broadway, Theater District, Hell’s Kitchen, Hudson River Park, Times Square, Hard Rock Café, High Line (Chelsea District), Macy’s Herald Square, NY Penn Station

Za polaznike je organizovan zanimljiv program večernjih aktivnosti – sportovi, karaoke, filmske večeri, kvizovi, disko, večeri talenata i drugo.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

letnja škola engleskog Njujork

Smeštaj i ishrana

Smeštaj je organizovan u studentskim domovima u apartmanima sa kuhinjom, dve dvokrevetne sobe imaju zajedničko kupatilo. Peškiri i posteljina se menjaju jednom nedeljno. Mašine za pranje i sušenje veša (oko 3,5 $) su na svakom spratu.

Voda je obezbeđena na filter aparatima širom kapusa. Obroci se služe u školskoj kantini, doručak je američki, sa jajima, prženom slaninom, palačinkama, premazima, krofnama i žitaricama. Za ručak i večeru je velik izbor kuvanih jela, voće i povrće, kao i topli i hladni napici su posluženi tokom svih obroka. Kada su učenici u vreme ručka ili večere u obilasku, dobijaju ili lanč paket (sendvič, voda, voće, slatkiš) ili novac na Viza platnim karticama da kupe obroke u gradu. Jednu večeru učenici će imati u Hard Rock Café.

Utisci

Letnja škola engleskog u Njujorku za tinejdžere, sa pratnjom

Utisci iz škole španskog u Malagi – Potpuno posvećeni profesori koji tečno i polako govore španski svakodnevno su nam držali časove na kreativne načine.

Ime autora
Titula autora

NJUJORK Plus, Iona College

715 North Ave, New Rochelle, NY 10801, USA

Akreditacije

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".