LONDON Zimski kurs engleskog jezika

Oxford International English School, London Greenwich, Greenwich High Road, London, UK

LONDON Plus - Epsom College

Epsom College, College Road, Epsom, UK

LONDON Plus - Brunel University

Brunel University London, Kingston Lane, London, Uxbridge, UK

MICKLEHAM, Samiad - Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

FRANKFURT Sprachcaffe

Sprachcaffe Language School Frankfurt, Gartenstraße, Frankfurt am Main, Germany

BRAUNVALD - zimski ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON Embassy Summer, South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

PARIZ Alpadia, Passy

La Salle - Passy Buzenval, Avenue Otis Mygatt, Rueil-Malmaison, France

LARNAKA, Bayswater Summer

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

KEMBRIDŽ Embassy Summer, Abbey College

Abbey College Cambridge, Purbeck Road, Cambridge, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer, Long Island University

Long Island University Brooklyn, University Plaza, Brooklyn, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

Bella Vista Hotel Malta, Saint Paul's Bay, Malta

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Plus, California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

PGL - Marchants Hill

PGL Marchants Hill, Tilford Road, Beacon Hill, Hindhead, UK

POLAZAK SA PRATNJOM U LONDON U ZIMSKU ŠKOLU ENGLESKOG

LONDON Zimski kurs engleskog jezika

Cena: 1395 £

Cenovnik

Oxford International English School, London Greenwich, Greenwich High Road, London, UK

Zimski kurs engleskog jezika u Londonu – Doživite čaroliju Londona tokom magičnih januarskih dana, upoznajte se sa bogatom istorijom i čuvenim znamenitostima ovog grada dok su obavijeni mističnom zimskom atmosferom. Velika prednost ove zimske škole engleskog jezika je odlična organizacija nastave, koja se pohađa samo danima kada nema obilazaka Londona.

PROGRAM SA PRATNJOM

Škola

Oxford International Junior Programmes

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 11-18 godina

Termin programa: 09.07-23.07.2023.

Oxford International Junior Programmes je organizator ovog zimskog programa za mlade učenike iz celog sveta. Program je dinamičan i omogućava polaznicima da se upoznaju sa znamenitostima i atrakcijama Londona, ali i da urone u svakodnevni život ovog grada.

Škola se nalazi u čuvenom delu Londona – Grinič (Royal Borough of Greenwich) i tokom cele godine prima polaznike svih uzrasta. Nalazi se u modernoj zgradi sa pogledom na Temzu i na 10 minuta šetnje od Griničkog parka u kojem se nalazi Kraljevska opservatorija kroz koju prolazi Grinički (nulti) meridijan, početni meridijan od koga se računa geografska dužina ka zapadu i ka istoku.

PRIJAVA NA PROGRAM DO 31.10.2023.
Nakon ovog datuma, novi polaznici se primaju u zavisnosti od raspoloživih mesta na kampu.

Destinacija

London

Doživite čaroliju Londona tokom magičnih januarskih dana, upoznajte se sa bogatom istorijom i čuvenim znamenitostima ovog grada dok su obavijeni mističnom zimskom atmosferom.

Temperature u Londonu tokom zimskih meseci su pogodne za posetu, kreću su između 5˚C i 9˚C, sneg ukoliko padne se ne zadržava dugo, a za kišu u Velikoj Britaniji treba biti spreman tokom cele godine. London je najposećenija evropska metropola sa preko 19 miliona turista svake godine. Velika prednost boravka u Londonu u januaru je ta što je ovo namirniji mesec sa najmanjim brojem posetilaca, te nema uobičajenih gužvi.

Nastava

Program uključuje 15h nastave engleskog jezika, za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama od maksimalno 20 polaznika. Velika prednost ove zimske škole engleskog jezika je odlična organizacija nastave, koja se pohađa samo danima kada nema obilazaka. Učenici imaju nastavu u jednom delu dana ili podeljenu u dve smene sa pauzom za ručak i odmor. Časovi su interaktivni, akcenat je na aktiviranju komunikacije, razumevanju različitih akcenata i obrađivanju aktuelnih svakodnevnih tema.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Tokom odlaska u centralni London polaznici će se upoznati sa svim čuvenim znamenitostima, a samo neke od njih su Natural History Museum, Science Museum, Covent Garden, Camden Town, Oxford Street, Tower Bridge, Buckingham Palace, Westminster Abbey, Houses of Parliament, Big Ben

Međutim, boravak u Londonu podrazumeva i više od istorijskih objekata, tu su nezaobilazni londonski parkovi, zimska klizališta na otvorenom, tržni centri…

Program uključuje ulaznicu za vožnju na jednom od najnovijih simbola Londona, panoramskom točku London Eye.

Smeštaj i ishrana

Smeštaj polaznika je u hotelu na samoj obali jednog od kanala Temze, u delu Londona Canary Wharf koji je poznat osim kao finansijska četvrt i kao moderan deo Londona u kojem se nalazi čak 5 od 10 najviših zgrada u Velikoj Britaniji. Hotel se nalazi na 10 minuta udaljenosti gradskim prevozom od škole i isto toliko od centralnog Londona gde je i većina znamenitosti grada.

Smeštaj je u dvokrevetnim sobama sa sopstvenim kupatilom. Besplatni WI-FI je u lobiju hotela. Svaki dan se služi tradicionalni britanski doručak koji uključuje jaja, kobasicu, slaninu, pasulj, grilovani paradajz i pečurke, tost uz tople napitke kafu i čaj. Večera se sastoji od predjela, glavnog jela i deserta. Polaznici dobijaju vaučere u vrednosti 5£  da u gradu u vreme ručka odaberu obrok po svom izboru.

Akreditacije

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".