TRST, Piccola Universita Italiana

Famiglia Universitaria AUXILIUM - Opera Figli Del Popolo, Largo Papa Giovanni XXIII, Trieste, Province of Trieste, Italy

LONDON, BEDE'S Royal Russell School

Royal Russell School, Coombe Lane, Croydon, UK

GALVEJ, MLA University of Galway

University of Galway, University Road, Galway, Ireland

EDINBURG, MLA Herriot Wat University

Heriot-Watt University Edinburgh Campus, Edinburgh, UK

ŠVARCZE, Frilingue multijezički kamp

fRilingue Schwarzsee, Schwarzsee, Switzerland

BRAJTON, SEC University of Sussex

University of Sussex, Falmer, Brighton, UK

LONDON, Plus-ed Epsom College

Epsom College, College Road, Epsom, UK

LONDON, Plus-ed Brunel University

Brunel University London, Kingston Lane, London, Uxbridge, UK

MIKLAM, Samiad Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

BRAUNVALD, Frilingue ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON, Embassy Summer South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

BEČ, DID deutsch-institut

A&O Hostel, Sonnwendgasse, Wien, Austria

LARNAKA, Bayswater Summer

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON, Embassy Summer Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer, Long Island University

Long Island University Brooklyn, University Plaza, Brooklyn, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

Bella Vista Hotel Malta, Saint Paul's Bay, Malta

LOS ANĐELES & SAN FRANCISKO, Plus-ed California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

LIDINGTON PGL jezički i avanturistički kamp

PGL Liddington, Foxhill, Liddington, Swindon, UK

LETNJA ŠKOLA ENGLESKOG U LOS ANĐELESU I SAN FRANCISKU

LOS ANĐELES & SAN FRANCISKO, Plus-ed California State University

Cenovnik

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

Škola engleskog Los Anđeles i San Francisko uključuje nastavu engleskog jezika, druženje i obilaske popularnih atrakcija

PROGRAM SA PRATNJOM

Škola

California State University

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 10-20 godina

Termin programa: 18.07-01.08.2024.

California State University ima prostran kampus u Nortridžu, sa modernim građevinama, sportskim kapacitetima, peščanim terenom za odbojku, košarkaškim terenima, otvorenim bazenom, i baštom. Udaljen je samo 30 minuta od Beverli Hilsa i Holivuda i 20 minuta od okeana. Kampus je toliko slikovit da je skoro svake sedmice lokacija za holivudska snimanja.

Letnji kamp engleskog jezika na univerzitetu u Los Anđelesu je jedinstveno iskustvo!

Destinacija

Los Anđeles

Los Anđeles je grad sunca, plaža, izvanrednih parkova, lepe arhitekture, novca, filma, zabave, glamura, etničke raznolikosti i poznatih stanovnika. Los Anđeles je specifičan i po svom položaju –  izlazi na Tihi okean, jedan deo grada se nalazi čak na 1500 m nadmorske visine, a okružuje ga pustinja.

Nortridž (Northridge) je rezidencijalni deo Los Anđelesa pun zelenila, odlično povezan sa centrom grada i poznat i kao „dragulj doline San Fernando“. Glavna ulica ima mnogo prodavnica, restorana i tržni centar.

Nastava

Standardni program engleskog jezika uključuje 15h nastave nedeljno, organizovan je za polaznike svih nivoa znanja, u internacionalnim grupama od maksimalno 15 polaznika. Časovi su interaktivni, sa fokusom na razvoj komunikacionih veština, usavršava se gramatika i razvija se rečnik kroz razne nastavne tehnike i projekte. Na završnoj svečanosti, učenici će dobiti izveštaj o napretku sa zapažanjima profesora.

Obilasci LA

Obilasci Los Anđeles

Program uključuje obilaske popularnih atrakcija Los Anđelesa i odlaske na čuvene plaže na Tihom okeanu. Neki od obilazaka su: Griffith Observatory, LA Bus Tour, Rodeo Drive, Hollywood, Hollywood Bus Tour, Hollywood & Highland Center, Hollywood Hard Rock Café, California Science Center,  Space Shuttle Endeavour, Original Los Angeles Farmer’s Market, The Grove shoping mall, Huntington Beach, Malibu, Santa Barbara, Getty Museum, Venice Beach, Santa Monica…

Organizovan je i izlet u San Dijego, tokom kojeg će se posetiti stari centar grada koji datira iz XIX veka, stara luka i plaže La Jolla i Mission Beach. Tokom ovog izleta, posetiće se i Downtown Disney District, tematski tržni centar na otvorenom izvan samog parka.

Obilasci SF

Obilasci San Francisko

Na trodnevnoj  ekskurziji učenici će istraživati San Francisko i Silikonsku dolinu. Proputovanje kroz Kaliforniju počinje upoznavanjem sa gradićem Stanford. Sutradan se obilazi: Golden Gate most i park, Painted Ladies – pastelno obojene viktorijanske vile u najslikanijoj ulica u Americi, Lombard Street najkrivudavija ulica, Ghirardelli Square poznati trg sa prodavnicama, restoranima i hotelom koji je nekada bio fabrika čokolade, Fisherman’s Wharf najpopularnija oblast na samoj obali zaliva sa štandovima sa lokalnim morskim specijalitetima i pogledom na ostrvo zatvor Alkatraz i most, dok Pier 39 na kojem se izležavaju morski lavovi, šoping zona Union Square, Chinatown.. Poslednjeg dana, učenici će videti kompleks Google Plex i obići centar za posetioce grandioznog Apple kampusa.

Ulaznice i karte za panoramske bus ture su uključene u cenu programa. Sve ekskurzije se organizuju privatnim autobusima u pratnji osoblja organizacije Plus.

Program aktivnosti u pauzama između predavanja i tokom večeri – sportovi, žurke na bazenu, karaoke, filmske večeri, kvizovi i drugo.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Smeštaj i ishrana

Rezidencija je na kampusu fakulteta, smeštaj je u apartmanima u kojima su dve klimatizovane dvokrevetne sobe, kupatilo, dnevna soba i kuhinja. Obroci se služe u školskoj kantini, doručak je američki sa jajima, prženom slaninom, palačinkama, premazima, krofnama i žitaricama. Za ručak i večeru je velik izbor kuvanih jela, voće i povrće, kao i topli i hladni napici. Tokom obilazaka, učenici dobijaju ili klasične lanč pakete ili novac na Viza platnim karticama da kupe obroke u gradu. Na ovaj način imaju mogućnost da probaju lokalne specijalitete ili obroke u klasičnim restoranima brze hrane (Subway, MacDonalds, Wendy’s, Starbucks, Dunkin Donuts, Taco Bells…).

Smeštaj tokom izleta u San Francisko (dva noćenja) je u četvorokrevetnim sobama, dva francuska ležaja po sobi.

Akreditacije

LOS ANĐELES & SAN FRANCISKO, Plus-ed California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".