internatska skola Long Ajlend

The Knox School

language

Engleski

location

Njujork, SAD

The Knox School Long Ajlend je privatna škola. Nastavni program: High School Diploma. Učenički klubovi: modni, klub joge, meditacije, konjički klub…

Srednja škola SAD stipendijom

Foxcroft Academy

location

Dover-Fokskroft, SAD

Srednja škola u SAD sa stipendijom, pohađa je oko 350 američkih učenika i oko 100 internacionalnih učenika iz različitih delova sveta.

Internat u predgrađu Berlina

BBIS je internat u predgrađu Berlin, sa programo za osnovnu i srednju školu.  Ova internacionala škola ima polaznike iz preko 60 zemalja sveta.
Nastavni program: International Baccalaureate Diploma

srednja škola u Teksasu

The Village School

language

Engleski

location

Hjuston, SAD

Srednja škola u Teksasu nudi odličan edukativni program za srednjoškolce: priprema za koledž, AP (Advanced Placement Courses) i IB program.

internatska škola na Floridi

Windermere Preparatory School je privatna internatska srednja škola na Floridi. Više puta je proglašena za najbolju privatnu školu u ovoj državi.

Privatna srednja škola u Kaliforniji

Capistrano Valley Christian Schools

language

Engleski

location

San Juan Capistrano, SAD

Privatna srednja škola u Kaliforniji čiji kampus se nalazi u prelepom San Juan Capistrano u čuvenom Orandž kauntiju (Orange County) u Kaliforniji.

privatna srednja škola u Americi

The MacDuffie School

language

Engleski

location

Granby, SAD

The MacDuffie School je privatna srednja škola u Americi i jedna od vodećih pripremnih škola za koledže. Nastavni program: High School Diploma, AP

dnevna i internatska škola u Engleskoj

Rendcomb College

language

Engleski

location

Rendcomb, Velika Britanija

Rendcomb College dnevna i internatska škola u Engleskoj nalazi se u srcu Cotswolds-a, u prelepom ruralnom okruženju. Škola je osnovana 1920. godine.

muška srednja škola u Velikoj Britaniji

Dulwich College

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

Dulwich College je jedna od najčuvenijih muških srednjih škola u Velikoj Britaniji. Nalazi se u južnom delu Londona, na samo 8 km od centra.