Srednje škole u Kanadi

Srednje škole u Kanadi

language

Engleski, Francuski

location

Kanada, Kanada

Državne i privatne srednje škole u Kanadi. Kanada je jedna od najpopularnijih destinacija u svetu za internacionalne učenike.

Razmena učenika u Nemačkoj

Razmena učenika u Nemačkoj – učenik će biti upisan u 9, 10. ili 11. razred (1-3. razred srednje škole u Srbiji) i pohađati redovnu nastavu

internatska skola Long Ajlend

The Knox School

language

Engleski

location

Njujork, SAD

The Knox School Long Ajlend je privatna škola. Nastavni program: High School Diploma. Učenički klubovi: modni, klub joge, meditacije, konjički klub…

Srednja škola SAD stipendijom

Foxcroft Academy

location

Dover-Fokskroft, SAD

Srednja škola u SAD sa stipendijom, pohađa je oko 350 američkih učenika i oko 100 internacionalnih učenika iz različitih delova sveta.

Internat u predgrađu Berlina

BBIS je internat u predgrađu Berlin, sa programo za osnovnu i srednju školu.  Ova internacionala škola ima polaznike iz preko 60 zemalja sveta.
Nastavni program: International Baccalaureate Diploma

Srednja škola u Masačusetsu

Arlington High School

language

Engleski

location

Arlington, SAD

Srednja škola u Masačusetsu osnovana davne 1915. godine, a zbog dugogodišnje tradicije i uspeha više puta je nagrađivana kao jedna od najboljih škola.

srednja škola u Teksasu

The Village School

language

Engleski

location

Hjuston, SAD

Srednja škola u Teksasu nudi odličan edukativni program za srednjoškolce: priprema za koledž, AP (Advanced Placement Courses) i IB program.

internatska škola na Floridi

Windermere Preparatory School je privatna internatska srednja škola na Floridi. Više puta je proglašena za najbolju privatnu školu u ovoj državi.

Privatna srednja škola u Kaliforniji

Capistrano Valley Christian Schools

language

Engleski

location

San Juan Capistrano, SAD

Privatna srednja škola u Kaliforniji čiji kampus se nalazi u prelepom San Juan Capistrano u čuvenom Orandž kauntiju (Orange County) u Kaliforniji.