ENFOREX - program roditelj i dete

language

Španski

location

Španija, Španija

Kurs španskog u Španiji, porodični program. Roditelji (ili druga odgovorna osoba) i deca nastavu španskog jezika pohađaju u odvojenim grupama.

Accademia Italiana - kurs italijanskog roditelj i dete

language

Italijanski

location

Salerno, Italija

cash

od 1260 €

Porodični kurs italijanskog u Italiji, roditelj i dete. Namenjen roditeljima sa decom (od 7 do 16 godina) koji žele da kombinuju odmor u Italiji sa učenjem italijanskog jezika uz upoznavanje kulture južne Italije.

Kurs francuskog jezika roditelj i dete

CIA - porodični kurs francuskog

language

Francuski

location

Anitib, Francuska

cash

od 1718 €

Program „Roditelji i deca“ je posebno osmišljen za porodice koje žele da letuju zajedno, a istovremeno imaju koristi od iskustva učenja pogodnog i za roditelje i za decu.

EC

language

Engleski

location

Los Anđeles, SAD

cash

od 413 $

Škola engleskog u Los Anđelesu nalazi se na samo 5 minuta šetnje od plaže Santa Monika, najčuvenijeg poteza u Kaliforniji.

EC

language

Engleski

location

San Dijego, SAD

cash

od 415 $

Kursevi engleskog u Kaliforniji – San Dijego drugi je po veličini grad Kalifornije i smatra se  njenom kolevkom. Nalazi se na samoj obali Pacifika i može se pohvaliti svojom prijatnom klimom tokom čitave godine i opuštenim načinom života.

Estudio Sampere

language

Španski

location

Alikante, Španija

cash

od 168 €

Učenje španskog jezika na moru – Alikante je dinamičan i moderan grad, najpoznatiji po najlepšim plažama sa belim peskom.

Estudio Sampere

language

Španski

location

Salamanka, Španija

cash

od 167 €

Škola španskog jezika u Salamanci – Estudio Sampere. Salamanca jedan je od najznačajnijih univerzitetskih gradova na zapadu Španije. Obilje kulturno istorijskih spomenika, svrstalo je grad na UNESCO listu kulturne baštine.

Estudio Sampere

language

Španski

location

Madrid, Španija

cash

od 168 €

ola španskog jezika u Madridu – Estudio Sampere je prva škola španskog jezika u Madridu, osnovana 1956. godine. Danas, 60 godina kasnije,  ovaj porodični posao vodi treća generacija porodice Sampere, organizujući kurseve španskog jezika.

LSF Montpellier

language

Francuski

location

Monpelje, Francuska

cash

od 250 €

Kursevi francuskog za odrasle u Francuskoj – Monpelje (Montpellier) je  otvoren ka Mediteranu svojim dugim peščanim plažama i lagunama koje su stanište velikih kolonija ružičastih flamingosa. Unutrašnjost regije je fascinantna i netaknuta sa mnogim klisurama, potocima i živopisnim selima. Ovo je takođe najveća vinogradarska oblast na svetu.