HULT International Business School

language

Engleski

location

Boston, SAD

location

Njujork, SAD

location

San Francisko, SAD

HULT International Business School, U SAD-u ova ugledna poslovna škola ima akademske kampuse u Bostonu, San Francisku i Njujorku.

Pace University

language

Engleski

location

Njujork, SAD

Pace University – univerzitet na Menhetnu u Njujorku. Glavni kampus se nalazi u samom centru grada, u Menhetnu, na svega par minuta hoda od Wall Street-a

Arizona State University

language

Engleski

location

Feniks, SAD

Arizona State University, studiranje u Americi, predstavlja jednu od najvećih obrazovnih institucija po broju upisanih studenata u SAD-u.

studiranje u kaliforniji, Lincoln University

Lincoln University

language

Engleski

location

Okland, SAD

Lincoln University – studiranje u Kaliforniji sa izuzetno povoljnim cenama studija u odnosu na druge univerzitete u okruženju

vodeći državni univerzitet

University at Albany

language

Engleski

location

Olbani, SAD

University at Albany je vodeći državni univerzitet u regiji države Njujork, rangiran od strane Forbsa. 150 programa osnovnih studija, 125 postdiplomskih.

Marangoni Fashion design studije u Majamiju

Instituto Marangoni – Fashion design studije u Majamiju, nalazi se u Design District, poznatom kao svetska destinacija za umetnost, dizajn i modu.

online i redovne studije američki fakultet

Westcliff University

language

Engleski

location

Irvin, SAD

Westcliff University je privatni univerzitet, osnovan kako bi obezbedio kvalitetno obrazovanje za studente koji žele da uđu u svet biznisa, edukacije, inžinjerstva i prava – industrija koje se poslednjih godina razvijaju neverovatnom brzinom.

Američki državni univerzitet u Nebraski

78% ovog univerziteta čine studenti iz Nebraske, dok su preostalih 22% internacionalni studenti koji dolaze iz preko 100 različitih zemalja sveta. UNL nudi preko 150 programa osnovnih studija koje traju 4 godine.

New York Film Academy

language

Engleski

location

Los Anđeles, SAD

location

Majami, SAD

location

Njujork, SAD

Filmska akademija u Americi New York Film Academy  jedna je od najboljih filmskih i glumačkih škola na svetu. Programi mogu da se pohađaju u jednom od tri kampusa: Njujork, Los Anđeles ili South Beach Majami.