EU Business School fakultet

EU Business School

language

Engleski

location

Minhen, Nemačka

location

Barselona, Španija

location

Ženeva, Švajcarska

EU Business School predstavlja jednu od vrhunskih privatnih poslovnih škola. Mogućnost školovanja na više lokacija – u Barseloni, Minhenu, Ženevi i Montreu.

business hospitality hotel management

Swiss Hotel Management School

location

Lezen, Švajcarska

location

Montre, Švajcarska

Swiss Hotel Management School, studije iz oblasti: international business, hospitality, hotel management, events management i resort & wellness management

fakultet ugostiteljstvo hotelski menadžment

Hotel Institute Montreux

location

Montre, Švajcarska

Fakultet HIM usmerava uspeh ambicioznih pojedinaca razvijanjem veština iz oblasti ugostiteljstvo, hotelski menadžment i Luxury Brand Management

najbolji fakultet za hotelijerstvo, glio institut

GIHE,  se rangira u top tri škole u kategoriji “najbolji fakultet za hotelijerstvo” sa aspekta ostvarivanja internacionalne karijere, i sinom je za kvalitet koji Švajcarska predstavlja.  Ove rezultate je dalo istraživanje sprovedeno na menadžerima za zapošljavanje u hotelima sa 5* u preko 70 zemalja. 

César Ritz studije turizma

César Ritz Colleges

location

Brig-Glis, Švajcarska

location

Le Bouveret, Švajcarska

location

Lucern, Švajcarska

César Ritz pruža kvalitetne studije za rukovodeće pozicijie u oblasti hotelijerstva i turizma, a kvalifikacije koje dodeljuje ova škola su svetski priznate.

bhms fakultet hotelijerstvo švajcarska

Privatni fakultet za hotelijerstvo i ugostiteljstvo locirana u srcu Lucerna, sa stručnom radnom praksom kao obaveznim delom programa studiranja.