CATS Cambridge-STEM and English Summer School

language

Engleski

location

Kembridž, Velika Britanija

cash

od 1417 £

Naučni kamp i kurs engleskog u Kembridžu, CATS Cambridge pruža internacionalno obrazovanje svetske klase, privlačeći učenike iz svih krajeva sveta. Programi: Classic English Course i STEM and English for Science

Letnji kursevi na Yale University, steknu prednost u svojoj univerzitetskoj prijavi, razviju strast za novim predmetima kao što su medicina ili pravo

Michael Owen's Red Stars Football School

language

Engleski

location

Oukam, Velika Britanija

cash

od 1795 £

Fudbalski kamp za decu u Engleskoj – za devojčice i dečake koji sebe vide kao buduće fudbalere, kombinacija engleskog jezika sa fudbalskim treninzima. 

Wycombe Abbey

language

Engleski

location

High Wycombe, Velika Britanija

cash

od 3700 £

Akademski i umetnički letnji kursevi u Engleskoj, na koledžu Wycombe Abbey u organizaciji Our World English Schools osnovane 1989. godine i od tada obezbeđuje letnje kurseve engleskog jezika za decu. Sa preko 30 godina iskustva u radu sa decom, škola je svake godine domaćin hiljadama polaznika iz preko 50 zemalja sveta.

CIA - Centre International d'Antibes

language

Francuski

location

Anitibi, Francuska

cash

od 998 €

Kamp francuskog na Mediteranu, za decu i tinejdžere-dnevni i rezidencijalni kampovi francuskog za decu uzrasta od 6 do 17 godina

CIA - Centre International d'Antibes

language

Francuski

location

Juan-les-Pins, Francuska

cash

od 1490 €

Premium letnji kamp francuskog na Azurnoj obali – sveobuhvatni program za mlade namenjen je deci i tinejdžerima koji su razdvojeni u dve uzrasne grupe, 8-11 godina i 12-17 godina, da bi nastava i aktivnosti im bile najbolje prilagođene. Izborom Premium programa, učenici će dobiti sve što Azurna obala može da ponudi, sa velikom pažnjom posvećenom svakom učeniku.

Letnja škola engleskog Irskoj

Letnja škola engleskog u Irskoj – upoznajte Dablin na kampusu koji nudi najsavremenije kapacitete na prelepom, prostranom imanju iz 1900. godine.

York Global Summer Schools

language

Engleski

location

Jork, Velika Britanija

cash

od 3497 £

Letnji programi na univerzitetu u Velikoj Britaniji. York Global Summer Schools je poseban odsek univerziteta zadužen za organizaciju letnjih programa i kratkih kurseva za mlade, a ovi programi pružaju priliku da se iskusi život na jednoj od vodećih obrazovnih institucija u svetu.

Institut Monte Rosa - Winter camp

language

Engleski, Francuski

location

Montre, Švajcarska

cash

od 2450 CHF

Zimski kamp u Švajcarskoj – Institut Monte Rosa. Zimski programi omogućavaju dečacima i devojčicama da uče jezik (engleski ili francuski)  ili da usavrše svoje komunikacione veštine u međunarodnom okruženju, uz prateće aktivnosti – SKIJАNJE, SNOUBORDING  I DRUGE ZIMSKE SPORTOVE KOJE VOLE SVI TINEJDŽERI.