Wycombe Abbey

language

Engleski

location

High Wycombe, Velika Britanija

cash

od 3700 £

Akademski i umetnički letnji kursevi u Engleskoj, na koledžu Wycombe Abbey u organizaciji Our World English Schools osnovane 1989. godine i od tada obezbeđuje letnje kurseve engleskog jezika za decu. Sa preko 30 godina iskustva u radu sa decom, škola je svake godine domaćin hiljadama polaznika iz preko 50 zemalja sveta.

CIA - Centre International d'Antibes

language

Francuski

location

Anitibi, Francuska

cash

od 929 €

Kamp francuskog na Mediteranu, za decu i tinejdžere-dnevni i rezidencijalni kampovi francuskog za decu uzrasta od 6 do 17 godina

CIA - Centre International d'Antibes

language

Francuski

location

Juan-les-Pins, Francuska

cash

od 1390 €

Premium letnji kamp francuskog na Azurnoj obali – sveobuhvatni program za mlade namenjen je deci i tinejdžerima koji su razdvojeni u dve uzrasne grupe, 8-11 godina i 12-17 godina, da bi nastava i aktivnosti im bile najbolje prilagođene. Izborom Premium programa, učenici će dobiti sve što Azurna obala može da ponudi, sa velikom pažnjom posvećenom svakom učeniku.

Letnja škola engleskog Irskoj

Letnja škola engleskog u Irskoj – upoznajte Dablin na kampusu koji nudi najsavremenije kapacitete na prelepom, prostranom imanju iz 1900. godine.

York Global Summer Schools

language

Engleski

location

Jork, Velika Britanija

cash

od 3497 £

Letnji programi na univerzitetu u Velikoj Britaniji. York Global Summer Schools je poseban odsek univerziteta zadužen za organizaciju letnjih programa i kratkih kurseva za mlade, a ovi programi pružaju priliku da se iskusi život na jednoj od vodećih obrazovnih institucija u svetu.

Institut Monte Rosa - Winter camp

language

Engleski, Francuski

location

Montre, Švajcarska

cash

od 2350 CHF

Zimski kamp u Švajcarskoj – Institut Monte Rosa. Zimski programi omogućavaju dečacima i devojčicama da uče jezik (engleski ili francuski)  ili da usavrše svoje komunikacione veštine u međunarodnom okruženju, uz prateće aktivnosti – SKIJАNJE, SNOUBORDING  I DRUGE ZIMSKE SPORTOVE KOJE VOLE SVI TINEJDŽERI.

Earlscliffe Easter

language

Engleski

location

Folkstoun, Velika Britanija

cash

od 1495 £

Uskršnji program u Velikoj Britaniji u srednjoj školi – programe pohađaju deca iz različitih krajeva sveta i upoznaju britansku kulturu. 

Alphabet International Camps

language

Engleski, Italijanski

location

Rim, Italija

cash

od 1300 €

Leto u Rimu i jedrenje Tirenskim morem, programi za decu, kampovi u Umbriji, program u Rima i program krstarenja i učenja jedrenja za mlade 12 – 17 godina

International School of Milan

language

Engleski, Italijanski

location

Milano, Italija

cash

od 2800 €

Letnja škola italijanskog ili engleskog uz kurs mode, umetnosti i dizajna u Milanu