studiranje u Holandiji Fontys

Studiranje u Holandiji – Fontys univerzitet u Fenlou – osnovne i master studije na engleskom jeziku. Upisni rokovi: septembar i februar (pojedini smerovi).

studije u Holandiji

Studije u Holandiji na jednom od najboljih tehničkih univerziteta u zemlji. Kampus u Ajndhovenu lociran je u neposrednoj blizini centra grada.

studiranje u Holandiji

Studiranje u Holandiji – osnovne i master studije na Fontys University of Applied Sciences. Fakultet se nalazi u gradu Tilburgu.

New York Film Academy

location

Los Anđeles, SAD

location

Majami, SAD

location

Njujork, SAD

Filmska akademija u Americi New York Film Academy  jedna je od najboljih filmskih i glumačkih škola na svetu. Programi mogu da se pohađaju u jednom od tri kampusa: Njujork, Los Anđeles ili South Beach Majami.

studije u Americi

Studije u Americi na Herzing univerzitetu koji ima svoje kampuse u središnjoj i južnoj regiji SAD.  Za internacionalne studente je najpopularniji kampus u Atlanti, u državi Džordžija. Kampus u Atlanti se od 2018. godine nalazi u istorijskoj zgradi Hurt, u centru Atlante. 

studiranje u Rimu

Studiranje u Rimu na američkom fakultetu John Cabot University osnovanom 1972. godine. Osnovne i master studije u srcu Večnog grada.

fakultet za dizajn u Firenci

FIDI je fakultet za dizajn u Firenci specijalizovan u oblastima arhitekture, grafičkog dizajna, dizajna nameštaja i enterijera.

studije u Španiji

Universidad Católica San Antonio de Murcia

language

Engleski, Španski

location

Mursija, Španija

Studiranje u Španiji na univerzitetu sa preko 15.000 studenata, koji nudi 30 programa osnovnih studija, 52 master programa i 4 programa doktorskih studija.

studije u Beču

Studije u Beču na Modul univerzitetu, internacionalnom privatnom univerzitetu, koji je osnovala Privredna komora Beča.