Jacobs University fakultet u Nemačkoj

Jacobs University

location

Bremen, Nemačka

Jacobs University je privatni univerzitet u Bremenu osnovan 2001. godine, koji kao mlada i internacionalna institucija privlači visoko talentovane studente iz različith krajeva sveta, trenutno ga pohađa preko 1500 studenata iz više od 120 zemalja sveta.

studiranje u kini

Studiranje u Kini

language

Engleski, Kineski

location

Kina, Kina

cash

od 2000 $

Studiranje u Kini na najboljim univerzitetima na kineskom i engleskom jeziku. Veliki broj nalazi se na listi Top 100 svetskih univerziteta.

internship u americi

Internship u Americi

language

Engleski

location

Njujork, SAD

cash

od 5767 $

Internship u Americi organizuje renomirana škola u Njujorku kao kombinaciju kursa engleskog i radne prakse. Prilika da se polaznik upozna sa metodama rada u firmama u  Americi.

internship u austriji

Internship u Austriji

language

Nemački

location

Beč, Austrija

cash

od 1805 €

Internship u Austriji je kombinacija kursa nemačkog jezika i radne prakse.Namenjen je onima koji žele da steknu internacionalno radno iskustvo.Posebno se preporučuje studentima.

studije u ukrajini

Studiranje u Ukrajini na najboljim fakultetima na engleskom jeziku. U Ukrajini postoje tri nivoa višeg obrazovanja: mlađe specijalističke studije, osnovne studije i master studije. Kako bi se prilagodili novim izazovima, ukrajinski univerziteti su se upustili u modernizaciju i reforme u skladu sa bolonjskim sistemom.

fakultet lepih umetnosti rim

Accademia Italiana je fakultet lepih umetnosti u Rimu. Programi u više oblasti dizajna, fotografije i novih medija.

fakultet lepih umestnosti u italiji

Accademia Italiana

location

Firenca, Italija

Accademia Italiana je fakultet lepih umetnosti u Italiji osnovan 1984. u Firenci. Programi u više oblasti dizajna, fotografije i novih medija.

Les Roches Marbella najbolje studije

Les Roches Marbella

location

Marbelja, Španija

Les Roches Marbella najbolje studije Hospitality & Leisure Management – rangiran je u top 3 svetske obrazovne institucije iz ove oblasti.

studije sa radnom praksom Nemačkoj

Munich Business School – studije sa radnom praksom u Nemačkoj, prvi privatni univerzitet koji je dobio državnu akreditaciju, koju poseduje već 25 godina.