TRST, Piccola Universita Italiana

Famiglia Universitaria AUXILIUM - Opera Figli Del Popolo, Largo Papa Giovanni XXIII, Trieste, Province of Trieste, Italy

LONDON, BEDE'S Royal Russell School

Royal Russell School, Coombe Lane, Croydon, UK

GALVEJ, MLA University of Galway

University of Galway, University Road, Galway, Ireland

EDINBURG, MLA Herriot Wat University

Heriot-Watt University Edinburgh Campus, Edinburgh, UK

ŠVARCZE, Frilingue multijezički kamp

fRilingue Schwarzsee, Schwarzsee, Switzerland

BRAJTON, SEC University of Sussex

University of Sussex, Falmer, Brighton, UK

LONDON, Plus-ed Epsom College

Epsom College, College Road, Epsom, UK

LONDON, Plus-ed Brunel University

Brunel University London, Kingston Lane, London, Uxbridge, UK

MIKLAM, Samiad Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

BRAUNVALD, Frilingue ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON, Embassy Summer South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

BEČ, DID deutsch-institut

A&O Hostel, Sonnwendgasse, Wien, Austria

LARNAKA, Bayswater Summer

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON, Embassy Summer Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer, Long Island University

Long Island University Brooklyn, University Plaza, Brooklyn, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

Bella Vista Hotel Malta, Saint Paul's Bay, Malta

LOS ANĐELES & SAN FRANCISKO, Plus-ed California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

LIDINGTON PGL jezički i avanturistički kamp

PGL Liddington, Foxhill, Liddington, Swindon, UK

PROGRAM SA PRATNJOM PROFESORA, LETNJI KAMP U ENGLESKOJ

BRAJTON, SEC University of Sussex

Cenovnik

University of Sussex, Falmer, Brighton, UK

Letnji kamp u Engleskoj na moru u Brajtonu, gradu punom istorijskih i modernih sadržaja, sa odličnom klimom, dugačkom plažom koji predstavlja idealnu destinaciju za boravak učenika.

PROGRAM SA PRATNJOM

Škola

SEC, University of Sussex

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 12-18 godina

Termin programa: 30.06-14.07.2024.

St Andrew’s College Language Schools – SAC organizuje letnje programe za učenike iz različitih kultura i ponose se činjenicom da kreiraju edukativnu, zabavnu i pozitivnu društvenu atmosferu. University of Sussex je velik, moderan univerzitetski kampus na 10 minuta udaljenosti od centra Brajtona, sa puno zelenih površina, zatvorenim i otvorenim sportskim terenima, prodavnicom, parkom i svim neophodnim sadržajima za nastavu, smeštaj i druženje polaznika.

Letnji kamp u Engleskoj na moru

Destinacija

Brajton

Brajton se nalazi na južnoj obali Engleske i jedan je od najpopularnijih primorskih gradova. Budući da ga tokom godine poseti preko 8 miliona ljudi, od kojih veliki broj čine sami Britanci, grad je poznat i po nazivu “mali London na moru”. Brajton krasi raskošna arhitektura, istorijski centar Brighton lanes koji je u vreme nastanka grada bio ribarsko selo, sa lavirintom uličica koje se strmo spuštaju ka moru. U starinskim objektima sada se nalaze kafei, butici, zanatske radnje… Brajton je grad pun istorijskih i modernih sadržaja, sa odličnom klimom, dugačkom plažom i predstavlja idealnu destinaciju za boravak učenika.

Nastava

Učenici će imati 15 h nastave nedeljno u internacionalnim grupama od najviše 15 polaznika, u koje su raspoređeni na osnovu početnog testa. Obrađuju se teme zanimljive mlađim generacijama, a predavači ponekad organizuju čas van učionice da bi se vežbala upotreba jezika u realnim svakodnevnim situacijama. Učenici dobijaju materijal za rad, školsku knjigu i radnu svesku ili učenički dnevnik u kojem su korisne informacije o izletima, zanimljivi testovi i kvizovi i u koju mogu da zapisuju svoje utiske.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Program obilazaka uključuje upoznavanje sa krajolikom i gradovima južne Engleske. Obilazi se Brajton i okolni gradovi – Čičester, primorski grad Istborn i šarmantni kraljevski gradić Tonbridž. Tokom obilazaka Brajtona, uključene su ulaznice za poset nekadašnje kraljevske rezidencija i letnjikovca  Brighton Pavillion sa specifičnom istočnjačkom arhitekturom i za Sea life, najstariji aktivni akvarijum na svetu (izgrađen 1872. godine) i ima 5500 životinjskih vrsta.

Program uključuje dva izleta u London na koje se odlazi subotom. Tokom jednog izleta učenici će obići znamenitosti u užem centru grada, dok će tokom drugog videti istoriju celog sveta, s obzirom na to da obilaze fascinantni Britanski muzej. Na sve izlete van Brajtona se ide školskim prevozom.

Aktivnosti na kampusu su raznovrsne, učenici imaju ponuđene opcije i prijavljuju se za druženje koje im se najviše sviđa. Imaće priliku da se upoznaju sa novim sportovima (američki i engleski ragbi, rounders, indoor hockey), košarka, odbojka, fubal, badminton, učestvovaće u kreativnim radionicama, konverzacijskim klubovima i zabavnom večernjem programu sa disko žurkama, karaoke nastupima, filmskim projekcijama…

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Smeštaj i ishrana

Polaznici su smešteni na kampusu, u studentskim stanovima sa 4 do 6 jednokrevetnih soba sa sopstvenim kupatilom, zajedničkom trpezarijom i dnevnim boravkom. Na kampusu je tokom celog dana obezbeđenje i  pokriven je video nadzorom. Ishrana je na bazi punog pansiona, služi se u kantini univerziteta. Doručak je kontinentalni sa toplim i hladnim napicima, a za ručak i večeru se služi glavno jelo, salate, voće, desert i kafa i čaj. Danima kada se ide na celodnevne izlete učenici dobijaju lanč paket.

BRAJTON, SEC University of Sussex

University of Sussex, Falmer, Brighton, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".