The Newman School

language

Engleski

location

Boston, SAD

IB Diploma program u Americi, The Newman School- Škola se nalazi u centralnom Bostonu, okružena svim akademskim i kulturnim sadržajima koje ovaj grad nudi. Od prvog dana u školi, učenici se uključuju u proces razvoja sa ciljem da postanu samostalni u ovom uzbudljivom okruženju.

IMG Academy

language

Engleski

location

Bradenton, SAD

IMG Academy sportska internatska škola, (bejzbol, košarka, fudbal, golf, lakros, tenis i atletika), svi treninzi se odvijaju na kampusu škole.

internatska skola Long Ajlend

The Knox School

language

Engleski

location

Njujork, SAD

The Knox School Long Ajlend je privatna škola. Nastavni program: High School Diploma. Učenički klubovi: modni, klub joge, meditacije, konjički klub…

Srednja škola SAD stipendijom

Foxcroft Academy

location

Dover-Fokskroft, SAD

Srednja škola u SAD sa stipendijom, pohađa je oko 350 američkih učenika i oko 100 internacionalnih učenika iz različitih delova sveta.

srednja škola u Teksasu

The Village School

language

Engleski

location

Hjuston, SAD

Srednja škola u Teksasu nudi odličan edukativni program za srednjoškolce: priprema za koledž, AP (Advanced Placement Courses) i IB program.

internatska škola na Floridi

Windermere Preparatory School

language

Engleski

location

Windermere, SAD

Windermere Preparatory School je privatna internatska srednja škola na Floridi. Više puta je proglašena za najbolju privatnu školu u ovoj državi.

Privatna srednja škola u Kaliforniji

Capistrano Valley Christian Schools

language

Engleski

location

San Juan Capistrano, SAD

Privatna srednja škola u Kaliforniji čiji kampus se nalazi u prelepom San Juan Capistrano u čuvenom Orandž kauntiju (Orange County) u Kaliforniji.

privatna srednja škola u Americi

The MacDuffie School

language

Engleski

location

Granby, SAD

The MacDuffie School je privatna srednja škola u Americi i jedna od vodećih pripremnih škola za koledže. Nastavni program: High School Diploma, AP

internatska škola u Americi

Wilbraham & Monson Academy

language

Engleski

location

Vilbraham, SAD

Wilbraham & Monson Academy jedna je od najstarijih dnevnih škola, ali i najstarija internatska škola u Americi. Nastavni program: High School Diploma, AP.