Kurs francuskog jezika roditelj i dete

CIA - porodični kurs francuskog

language

Francuski

location

Anitib, Francuska

cash

od 1718 €

Program „Roditelji i deca“ je posebno osmišljen za porodice koje žele da letuju zajedno, a istovremeno imaju koristi od iskustva učenja pogodnog i za roditelje i za decu.

LSF Montpellier

language

Francuski

location

Monpelje, Francuska

cash

od 340 €

Kursevi francuskog za odrasle u Francuskoj – Monpelje (Montpellier) je  otvoren ka Mediteranu svojim dugim peščanim plažama i lagunama koje su stanište velikih kolonija ružičastih flamingosa. Unutrašnjost regije je fascinantna i netaknuta sa mnogim klisurama, potocima i živopisnim selima. Ovo je takođe najveća vinogradarska oblast na svetu.

skola francuskog u nici

Institut Alpha.b

language

Francuski

location

Nica, Francuska

cash

od 510 €

Kursevi francuskog u Nicu, u školi u istorijskoj zgradi u najužem centru Nice, na 10 minuta pešačke udaljenosti od plaže.

škola francuskog u Parizu

France Langue

language

Francuski

location

Pariz, Francuska

cash

od 740 €

Škola francuskog jezika France Langue poseduje u Parizu dve škole koje su smeštene na prelepim lokacijama. Škola Victor Hugo smeštena je u zapadnom delu grada u blizini velikog broja muzeja i poznatih znamenitosti poput Ajfelovog tornja, Trijumfalne kapije i čuvene avenije Jelisejska polja. Škola Notre Dame nalazi se u izuzetnom delu grada, čuvenoj Latinskoj četvrti, samo 200 metara od istoimene katedrale Notre Dame i nekoliko koraka od ostrva Île de la Cité kog smatraju centrom grada, Panteona i Univerzitetske četvrti.