Letnji kamp plesa

Letnji kamp plesa, muzike i glume u Švajcarskoj pod okriljem organizacije Nord Anglia Education, u saradnji sa renomiranom umetničkom školom Julliard.

prestižni kampovi u Švajcarskoj

Rosenberg Camps

language

Engleski, Nemački

location

Sent Galen, Švajcarska

cash

od 4980 CHF

Prestižni kampovi u Švajcarskoj u Institut auf dem Rosenberg koja je jedina prestižna škola na nemačkom govornom području Švajcarske. Programi se organizuju tokom letnjeg i zimskog raspusta.

letnja škola u Los Anđelesu

ELC English Language Centre

language

Engleski

location

Los Anđeles, SAD

cash

od 3825 $

Letnja škola u Los Anđelesu organizuje se u okviru jednog od najčuvenijih američkih univerziteta, univerziteta UCLA, tokom jula i avgusta.

ekskluzivna-letnja-škola-engleska

EC Academy - Wellington School

language

Engleski

location

Velington, Velika Britanija

cash

od 1390 £

Ekskluzivna letnja škola u Engleskoj, u britanskoj internatskoj školi Wellington School. Kursevi: multi sportovi, tenis, jedrenje, jahanje, ples, umetnost..

letnji kursevi u Kembridžu

Select English

language

Engleski

location

Kembridž, Velika Britanija

cash

od 1630 £

Letnji kursevi u Kembridžu organizuje se u glavnoj školskoj zgradi Select English koja se nalazi na 10 minuta šetnje od centra Kembridža. Osim klasičnog programa učenici mogu da se odluče i za English Plus opciju. Na njoj uz 10 sati nastave engleskog jezika deca imaju organizovanih još 10 sati nastave iz odabrane oblasti. Oblasti koje mogu birati su: umetnost, nauka, muzika/pozorište, engleski za mlade lidere.

letnja škola u britanskom koledžu

TASIS Summer Programs

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 4450 £

Letnja škola u britanskom koledžu – programi od muzike, plesa, TV produkcije, do robotike i kreativnog pisanja, deca iz preko 35 zemalja sveta.

Letnja škola nemačkog i engleskog Austrija

Village Camps

language

Engleski, Nemački

location

Zell am See, Austrija

cash

od 1560 €

Kamp se organizuje u pitomom seocetu Piesendorf, smeštenom u spektakularnom planinskom okruženju, na obali istoimenog jezera. Broj polaznika u kampu je ograničen na samo 80 kampera, koji vrlo brzo postaju deo Village porodice.

Engleski za mlade u Londonu

Alpadia Language Schools

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 1005 £

Engleski za mlade u Londonu, programi obilazaka, game coding i faschion u  trendi delu Londona – koji je odlično povezan sa ostalim delovima grada.