Srednje škole u Kanadi

Srednje škole u Kanadi

language

Engleski, Francuski

location

Kanada, Kanada

Državne i privatne srednje škole u Kanadi. Kanada je jedna od najpopularnijih destinacija u svetu za internacionalne učenike.

Razmena učenika u Nemačkoj

Razmena učenika u Nemačkoj – učenik će biti upisan u 9, 10. ili 11. razred (1-3. razred srednje škole u Srbiji) i pohađati redovnu nastavu

Srednja škola u Masačusetsu

Arlington High School

language

Engleski

location

Arlington, SAD

Srednja škola u Masačusetsu osnovana davne 1915. godine, a zbog dugogodišnje tradicije i uspeha više puta je nagrađivana kao jedna od najboljih škola.

srednja škola u Nemačkoj

Gymnasium Lindenberg

language

Nemački

location

Lindenberg im Allgäu, Nemačka

Lindenberg Gymnasium je državna srednja škola u Nemačkoj, naučno-tehnološka i jezička, koja lokalne i internacionalne učenike priprema za nemački Abitur.

Srednjoškolska akademska razmena SAD

Program akademske razmene u SAD. Učenici ne biraju konkretnu školu, ali biraju jednu opciju sa liste sportova, jezika, umetnosti ili školskih predmeta.

Program kulturne razmene SAD

Srednja škola u Americi – program kulturne razmene je namenjen učenicima koji žele da se upoznaju sa školovanjem i životom u američkoj porodici.

državne srednje škole u velikoj britaniji

Državne srednje škole u Velikoj Britaniji

language

Engleski

location

Velika Britanija, Velika Britanija

Državne srednje škole Velika Britanija. Internacionalni đaci imaju ista prava kao i svi drugi, upisuju se na A level program.

srednje škole u švajcarskoj

Državne srednje škole u Švajcarskoj

language

Francuski, Nemački

location

Švajcarska, Švajcarska

Državne srednje škole Švajcarska – program kulturne razmene. Namenjen je učenicima koji žele da  nauče ili usavrše nemački ili francuski jezik i upoznaju način života i kulturu Švajcarske.

Srednje škole u Španiji

Srednje škole u Španiji – program kulturne razmene se pohađa 1 ili 2 polugodišta, ili kraće od 1 do 3 meseca. Učenik može da bira regiju ili grad u kojem bi voleo da boravi.