škola turskog u Turskoj

Royal Turkish Schools

language

Turski

location

Istanbul, Turska

location

Izmir, Turska

cash

od 320 €

Škola turskog u Turskoj Royal Turkish Schools nalazi se na dve atraktivne lokacije – u Istanbulu i u Izmiru. Kursevi se organizuju tokom cele godine, za polaznike svih nivoa znanja.

Kursevi francuskog jezika online, grupna i individualna nastava, uz poršku e-platforme koja sadrži preko 400 modula za polaznike svih nivoa znanja.

Scuola Leonardo da Vinci nudi mogućnost učenja jezika kroz online nastavu preko besplatne platforme za online učenje, uz vođstvo visoko kvalifikovanih profesora, kojima je italijanski maternji jezik i koji svi vode nastavu iz Italije.

Sprachcaffe -Online

language

Španski

cash

od 80 €

Online kursevi španskog jezika za odrasle, u ponudi su grupni i individualni online časovi za uzrast polaznika 14+ godina (deca i odrasli).

kursevi engleskog u Bornmutu

BEET Language Centre

language

Engleski

location

Bornmut, Velika Britanija

cash

od 390 £

Kursevi engleskog u Bornmutu, tokom cele godine i za sve jezičke nivoe. Možete pohađati broj nedelja kursa po vašem izboru, kad god vam odgovara.

novogodišnji program u Londonu

Novogodišnji program u Londonu  – provedite praznike obilazeći London i učeći engleski jezik!

kursevi engleskog u Oksfordu

Eckersley School of English

language

Engleski

location

Oksford, Velika Britanija

cash

od 653 £

Kursevi engleskog u Oksfordu održavaju se u školi u samom centru grada, okruženoj najprestižnijim fakultetima, naspram čuvenog muzeja Ashmolean.

kursevi engleskog jezika u Londonu

LAL London School of English

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 440 £

Kursevi engleskog jezika u Londonu održavaju se tokom cele godine. Škola se nalazi se u Twickenham-u, na samo 20 minuta vožnje vozom od atrakcija Londona. 

Grupni i individualni online kurs engleskog jezika u međunarodnoj školi, za nivoe od A1 do C2, i uzrast od 14 godina pa naviše. Nastava se odvija kroz video-konferenciju koju vode profesori, uz podršku e-platforme koja sadrži dodatni materijal.