MICKLEHAM, Samiad - Box Hill School

language

Engleski

location

Mickleham Village, Velika Britanija

cash

2450 £

Letnji kamp na koledzu u Engleskoj, program sa pratnjom, jedinstveno priliku  da se deca upoznaju sa britanskim internatskim načinom života.

FRANKFURT Sprachcaffe

language

Nemački

location

Frankfurt, Nemačka

cash

2300 €

Letnja škola nemačkog u Frankfurtu za mlade, grupni polazak. Učenje nemačkog jezika sa mladima iz različitih delova sveta i obilazak Frankfurta

BRAUNVALD - zimski ski i snoubord kamp

language

Engleski, Francuski, Nemački

location

Braunwald, Švajcarska

cash

1750 CHF

Zimski ski & snoubord kamp u Švajcarskoj je prilika za druženje u internacionalnom okruženju, uz učenje engleskog, francuskog ili nemačkog jezika.

LONDON Embassy Summer, South Bank

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

2200 £

Letnja škola u centru Londona South Bank, sa pratnjom, Lokacija je izvanredna, na pešačkoj udaljenosti od London Eye i Millenium Bridge

PARIZ Alpadia, Passy

language

Engleski, Francuski

location

Pariz, Francuska

cash

2350 €

Letnja škola francuskog i engleskog jezika u Parizu se organizuje na kampusu privatne internatske škole i sve što je neophodno učenicima se nalazi na jednom – učionice, smeštaj, prostor za druženje i zabavu, sportski tereni, a sve je okruženo travnjacima i zelenilom.

Letnja škola engleskog na Kipru

LARNAKA, English in Cyprus

language

Engleski

location

Larnaka, Kipar

cash

1950 €

Letnja škola engleskog na Kipru, polazak sa pratnjom. Ceo program (nastava i smeštaj) se organizuju na istom mestu, na kampusu univerziteta UCLan Cyprus.

KEMBRIDŽ Embassy Summer, Abbey College

language

Engleski

location

Kembridž, Velika Britanija

cash

2200 £

POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp u Kembridžu engleski jezik za mlade sa izletima i obilascima Londona i drugih gradova. Učenje engleskog u inostranstvu

letnja škola Docklands London

LONDON Embassy Summer - Docklands

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

2150 £

POLAZAK SA PRATNJOM Letnja škola engleskog u Londonu, Doklands, nastava i obilasci Londona u internacionalnim grupama, nadzor osoblja škole i profesora koji je otputovao sa decom.

letnja škola engleskog u Njujorku

POLAZAK SA PRATNJOM Letnja škola engleskog za tinejdžere tokom koje će usavršiti engleski, upoznati znamenitosti u Njujorku i doživeti leto za pamćenje!