Letnja škola italijanskog u Trstu

TRST, Piccola Universita Italiana

language

Italijanski

location

Trst, Italija

Letnja škola italijanskog u Trstu. Nakon časova, učenici imaju potrage za blagom u kojima upoznaju i uče o znamenitostima Trsta, odlasci na plaže…

LONDON, BEDE'S Royal Russell School

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

Akademska letnja škola engleskog u Londonu, program sa pratnjom. Kvalitet, internacionalni karakter i briga o učenicima su prioritet, odnos učenika i osoblja škole je čak 1:5 i programi su kreirani tako da polaznici proširuju svoja znanja o svetu dok usavršavaju engleski jezik. 

Letnja škola engleskog za mlade u Irskoj, grupni program sa pratnjom profesora. Irska je jedna od naomiljenijih destinacija za učenje engleskog jezika učenicima iz zapadne Evrope.

EDINBURG, MLA Herriot Wat University

language

Engleski

location

Edinburg, Velika Britanija

Upoznajte Škotsku, škola engleskog u Edinburgu. Škotska bi se mogla opisati kao spoj srednjeg veka i fantazije – nepregledna prostranstva zelenila, dvorci i gotičke crkve, popločane kamenite ulice, zvuk gajdi, legende o jezeru Loh Nes, gorštaci, ljudi u kiltovima, duhovi i drugi likove iz mitologije.

ŠVARCZE, Frilingue multijezički kamp

language

Engleski, Francuski, Nemački

location

Švarcze, Švajcarska

Letnji kamp u Švajcarskoj, sa aktivnostima u prirodi i na jezeru. Učenici iz različitih govornih područja Švajcarske i celog sveta. Polaznici imaju priliku da koriste jezik koji su došli da uče sa novim prijateljima kojima je to maternji jezik.

Letnji kamp u Engleskoj na moru

BRAJTON, SEC University of Sussex

language

Engleski

location

Brajton, Velika Britanija

Letnji kamp u Engleskoj na moru u Brajtonu, gradu punom istorijskih i modernih sadržaja, sa odličnom klimom, dugačkom plažom koji predstavlja idealnu destinaciju za boravak učenika.

LONDON, Plus-ed Epsom College

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

Ugođaj tipične britanske atmosfere, zatvoreni, obezbeđeni kampus sa istorijskim objektima savremene unutrašnje opremljenosti, 8 celodnevnih izleta i odlazak u Madam Tussauds i London Eye.

Letnji kamp Londonu sa pratnjom

LONDON, Plus-ed Brunel University

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

Velika prednost ove letnje škole engleskog u Londonu je odlična organizacija nastave, koja se pohađa samo danima kada nema obilazaka. Celodnevni izleti su najbolji način da se učenici upoznaju sa destinacijom koju posećuju, a program uključuje 8 izleta. Uzrast polaznika 10-17 godina.

MIKLAM, Samiad Box Hill School

language

Engleski

location

Mickleham Village, Velika Britanija

Letnji kamp na koledzu u Engleskoj, jedinstvena prilika  da se deca upoznaju sa britanskim internatskim načinom života. Posete Londonu, Brajtonu, noćenje u šatorima u dvorcu Warwick Castle i borbe vitezova, zabavni park sa rolerkosterima Thorpe Park…