Letnja škola engleskog na Kipru

English in Cyprus

language

Engleski

location

Larnaka, Kipar

cash

1835 €

Letnja škola engleskog na Kipru, polazak sa pratnjom. Ceo program (nastava i smeštaj) se organizuju na istom mestu, na kampusu univerziteta UCLan Cyprus.

letnja škola Docklands London

LONDON Embassy Summer - Docklands

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

1995 £

POLAZAK SA PRATNJOM Letnja škola engleskog u Londonu, Doklands, nastava i obilasci Londona u internacionalnim grupama, nadzor osoblja škole i profesora koji je otputovao sa decom.

letnja škola engleskog u Njujorku

POLAZAK SA PRATNJOM Letnja škola engleskog za tinejdžere tokom koje će usavršiti engleski, upoznati znamenitosti u Njujorku i doživeti leto za pamćenje! Učenicima su obezbeđene VIP ulaznice za obilaske atrakcija, što podrazumeva ulazak bez čekanja u redu.

Letnja škola u centru Londona

LONDON Embassy Summer, UCL

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

2005 £

POLAZAK SA PRATNJOM Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL i sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

letnja škola na Malti

Embassy Summer Malta

language

Engleski

location

Swatar, Malta

cash

1810 €

POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere je specijalno osmišljen program koji kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.

kamp Los Anđeles Las Vegas

POLAZAK SA PRATNJOM Učenje engleskog jezika uLos Anđelesu sa obilascima Losa Anđelesa, Las Vegasa i velikim brojem vannastavnih aktivnosti.

avanturistički kamp u Engleskoj

SAFOLK, PGL - Bawdsey Manor

language

Engleski

location

Bawdsey Manor, Velika Britanija

cash

1635 £

POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp avanturističkog tipa, nastava engleskog jezika upotpunjena je širokim izborom vannastavnih aktivnosti. Program podrazumeva i 4 ekskurzije, od kojih je jedna odlazak u London.