LONDON Embassy Summer, South Bank

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

2100 £

Letnja škola u centru Londona South Bank, sa pratnjom, Lokacija je izvanredna, na pešačkoj udaljenosti od London Eye i Millenium Bridge

letnja škola engleskog Beču

BEČ Actilingua Academy

language

Nemački

location

Beč, Austrija

cash

od 1950 €

Letnja škola nemačkog u Beču, grupni polazak. Program se organizuje u samom centru Beča, u 4. okrugu na pešačkoj udaljenosti od dvorca Belvedere

PARIZ Alpadia, Passy

language

Engleski, Francuski

location

Pariz, Francuska

cash

od 2350 €

Letnja škola francuskog i engleskog jezika u Parizu se organizuje na kampusu privatne internatske škole i sve što je neophodno učenicima se nalazi na jednom – učionice, smeštaj, prostor za druženje i zabavu, sportski tereni, a sve je okruženo travnjacima i zelenilom.

VINDZOR Plus, Wellington College

language

Engleski

location

Vindzor, Velika Britanija

cash

od 2050 £

Letnja škola na koledžu u Engleskoj, program sa pratnjom profesora, odlična prilika da se upozna britanskinternatski način života i školovanja.

Letnja škola engleskog na Kipru

LARNAKA, English in Cyprus

language

Engleski

location

Larnaka, Kipar

cash

1850 €

Letnja škola engleskog na Kipru, polazak sa pratnjom. Ceo program (nastava i smeštaj) se organizuju na istom mestu, na kampusu univerziteta UCLan Cyprus.

letnja škola Docklands London

LONDON Embassy Summer - Docklands

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

2050 £

POLAZAK SA PRATNJOM Letnja škola engleskog u Londonu, Doklands, nastava i obilasci Londona u internacionalnim grupama, nadzor osoblja škole i profesora koji je otputovao sa decom.

letnja škola engleskog u Njujorku

NJUJORK Plus, Iona College

language

Engleski

location

Njujork, SAD

cash

3555 $

POLAZAK SA PRATNJOM Letnja škola engleskog za tinejdžere tokom koje će usavršiti engleski, upoznati znamenitosti u Njujorku i doživeti leto za pamćenje! Učenicima su obezbeđene VIP ulaznice za obilaske atrakcija, što podrazumeva ulazak bez čekanja u redu.

letnja škola na Malti

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

language

Engleski

location

Swatar, Malta

cash

1950 €

POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere je specijalno osmišljen program koji kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.

kamp Los Anđeles Las Vegas

POLAZAK SA PRATNJOM Učenje engleskog jezika uLos Anđelesu sa obilascima Losa Anđelesa, Las Vegasa i velikim brojem vannastavnih aktivnosti.