letnja škola engleskog jezika u Kembridžu, Engleska

KEMBRIDŽ Embassy Summer, Bellerbys College

language

Engleski

location

Kembridž, Velika Britanija

cash

1785 £

POLAZAK SA PRATNJOM Program je veoma bogat obilascima – učenici će imati dva poludnevna i čak šest celodnevnih obilazaka, sa dva odlaska u London.

letnja škola Docklands London

LONDON Embassy Summer - Docklands

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

od 1885 £

POLAZAK SA PRATNJOM Letnja škola engleskog u Londonu, Doklands, nastava i obilasci Londona u internacionalnim grupama, nadzor osoblja škole i profesora koji je otputovao sa decom.

letnja škola engleskog u Njujorku

NJUJORK Plus, Iona College

language

Engleski

location

Njujork, SAD

cash

3615 $

POLAZAK SA PRATNJOM Letnja škola engleskog za tinejdžere tokom koje će usavršiti engleski, upoznati znamenitosti u Njujorku i doživeti leto za pamćenje! Učenicima su obezbeđene VIP ulaznice za obilaske atrakcija, što podrazumeva ulazak bez čekanja u redu.

Letnja škola u centru Londona

LONDON Embassy Summer, UCL

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

1935 £

POLAZAK SA PRATNJOM Škola se nalazi u samom centru Londona, pri univerzitetu UCL i sve veće atrakcije su na pešačkoj udaljenosti.

letnji kamp engleskog Kipar

LIMASOL English in Cyprus

language

Engleski

location

Limasol, Kipar

cash

1610 €

POLAZAK SA PRATNJOM English in Cyprus je najveća škola engleskog jezika na Kipru, u nekoliko svojih centara prima polaznike svih uzrasta, a organizuje i programe za roditelje sa decom. Program za mlade je veoma specifičan zato što se insistira na na razvoju prave “kamperske atmosfere”, druženja i osećaja zajedništva i tokom celog dana se govori engleski jezik.

letnja škola na Malti

BUDŽIBA Easy School of Languages

language

Engleski

location

Budžiba, Malta

cash

1710 €

POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere je specijalno osmišljen program koji kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.

letnja škola engleskog za mlade, Majami i Orlando

POLAZAK SA PRATNJOM Lynn University na kojem organizacija MLA održava ovaj program nalazi se u mondenskom delu Boca Raton. Kampus univerziteta ima najsavremnije opremljene akademske zgrade i nove, moderne rezidencije, sportske terene za košarku, odbojku i tenis i otvoreni bazen, a lociran je na samo nekoliko minuta od plaža i tržnih centara.

kamp Los Anđeles Las Vegas

POLAZAK SA PRATNJOM Učenje engleskog jezika uLos Anđelesu sa obilascima Losa Anđelesa, Las Vegasa, San Dijega i velikim brojem vannastavnih aktivnosti.

letnji kurs nemačkog Bec

BEČ ActiLingua Academy

language

Nemački

location

Beč, Austrija

cash

1835 €

POLAZAK SA PRATNJOM Program za učenike od 11 do 18 godina organizuje se u samom centru Beča u prestižnoj privatnoj školi Theresianische Akademie koju je osnovala Marija Terezija.