Accademia Italiana - kurs italijanskog roditelj i dete

language

Italijanski

location

Salerno, Italija

cash

od 1260 €

Porodični kurs italijanskog u Italiji, roditelj i dete. Namenjen roditeljima sa decom (od 7 do 16 godina) koji žele da kombinuju odmor u Italiji sa učenjem italijanskog jezika uz upoznavanje kulture južne Italije.

skola italijanskog u italiji

Centro Giacomo Puccini

language

Italijanski

location

Vijaređo, Italija

cash

od 380 €

Škola jezika Centro Giacomo Puccini nalazi se u samom centru Vijaređa, na pešačkoj udaljenosti od plaže. Škola se nalazi u blizini Pinewood šume gde polaznici mogu džogirati, voziti bicikl ili igrati tenis.

kursevi italijanskog na siciliji

Babilonia

language

Italijanski

location

Taormina, Italija

cash

od 330 €

Ova školа itаlijаnskog jezikа nаlаzi se u srcu grada Tаormine. Kursevi itаlijаnskog se održаvаju u Cаsа Silvi, istorijskoj vili sаmo 200 m udaljenoj od grčkog amfiteatra (аrhitektonsko, prirodno blаgo koje je Tаorminа čudesno uspela dа očuvа).

Rim kursevi italijanskog jezika

Scuola Leonardo da Vinci Rim

language

Italijanski

location

Rim, Italija

cash

od 436 €

Škola italijanskog u Rimu nalazi se u pešačkoj zoni centra grada, u neposrednoj blizini najvećih atrakcija poput Piazza Navona, Castel S. Angelo i najpopularnijih restorana, kafića i butika.

škola italijanskog u Firenci

Scuola Leonardo da Vinci Firenca

language

Italijanski

location

Firenca, Italija

cash

od 440 €

Škola u Firenci, smeštena je u istorijskoj palati, u srcu grada, sa veličanstvenim pogledom na katedralu u Firenci. Sva najlepša i najpoznatija mesta u gradu, od škole su udaljena svega nekoliko minuta hoda.

učenje italijanskog u Trstu

Piccola Universita Italiana

language

Italijanski

location

Trst, Italija

cash

od 440 €

Školski centar u Trstu smešten je u samom srcu grada, na nekoliko minuta od čuvenog trga Piazza dell’ Unita d’ Italia. Raspolaže sa 6 multimedijalnih učionica, internet prostorijom sa 2 računara, besplatnim WiFi internetom kroz celu školu i bioskopskom prostorijom, tako da polaznici uživaju u prijatnoj atmosferi i osećaju bliskosti koju ova škola pruža.

Škola italijanskog u Veroni

Lingua It Verona

language

Italijanski

location

Verona, Italija

cash

od 400 €

Škola italijanskog jezika Lingua It smeštena je u istorijskom centru Verone, na samo nekoliko metara od trga Piazza delle Erbe, a u blizini mnogih prodavnica, kafea i restorana u centru grada. Nalazi se u palati Volpini-Jenna, antičkoj renesansnoj građevini koja je restaurirana sredinom 18. veka.

škola italijanskog u Milanu

Scuola Leonardo da Vinci Milano

language

Italijanski

location

Milano, Italija

cash

od 437 €

Škola italijanskog u Milanu Scuola Leonardo da Vinci, nalazi se u istorijskom centru grada, u modernoj zgradi, na svega nekoliko minuta hoda od čuvene Piazza del Duomo.