KEMBRIDŽ Embassy Summer, Bellerbys College

Bellerbys College, Arbury Rd, Cambridge CB4 2JF, UK

LONDON Embassy Summer - Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Plus, Iona College

715 North Ave, New Rochelle, NY 10801, USA

LONDON Embassy Summer, UCL

Campbell Hall East, 5-10 Taviton street WC1H 0BX

LIMASOL English in Cyprus

Kremmastis Road, Episkopi 3505, Cyprus

BUDŽIBA Easy School of Languages

Bella Vista Hotel Malta, Qawra Coast Road, St Paul's Bay

MAJAMI & ORLANDO Mla, Lynn University

Lynn University, 3601 North Military Trail, Boca Raton, FL 33431, USA

LOS ANĐELES & LAS VEGAS Mla, Pitzer College

1050 N Mills Ave, Claremont, CA 91711, USA

BEČ ActiLingua Academy

Favoritenstraße 15, 1040 Wien, Austria

SAFOLK PGL, Bawdsey Manor

PGL Bawdsey Manor, Bawdsey, Woodbridge IP12 3BH, United Kingdom

Ostali polasci sa pratnjom

POLAZAK SA PRATNJOM NA MALTU

BUDŽIBA Easy School of Languages

Cena: 1710 €

Cenovnik

Bella Vista Hotel Malta, Qawra Coast Road, St Paul's Bay

Letnja škola engleskog na Malti za tinejdžere predstavlja odličnu kombinaciju nastave jezika i brojnih vannastavnih aktivnosti nakon nastave. Obilaze se sledeća mesta: St Paul’s Bay, glavni grad ValletaMdina, Rabat, susedno ostrvo Komino i kompleks Popeye Village.

POLAZAK SA PRATNJOM

Škola

Easy School of Languages

POLAZAK SA PRATNJOM, uzrast polaznika 11-17 godina

Termin programa: 01.08-15.08.2020.

Easy School of Languages je ovaj letnji program za tinejdžere organizovao tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom okruženju, kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku.

deca u letnjoj školi engleskog na Malti

Destinacija

Budžiba

Malta je mala ostrvska zemlja smeštena u središtu Mediterana, podjednako udaljena od Sicilije i Tunisa. Malteški arhipelag čine tri ostrva, najveće ostrvo je Malta, zatim manje Gozo i nenaseljeno Komino. Mediteranska kultura je dominantna na Malti, ali 150 godina britanskog kolonijalizma je ostavilo trajne uticaje na zemlju i jezik. Engleski je službeni jezik i usvojen je engleski način vožnje levom stranom. Malta ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, autentične proslave i običaje.

Budžiba (Bugibba) je gradić na severnoj obali ostrva spojen sa mestima St Pauls Bay i Qawra, i zajedno čine jednu od najpopularnijih turističkih zona na Malti. Prednosti lokacije su blizina centralnog trga Buggiba Square sa šoping zonom i kafićima, šetališta uz more Islet Promanade i peščane plaže Bugibba Perched Beach, kao i nacionalni park Salini National Park.

Easy School of Languages je ovaj letnji program za tinejdžere organizovao tako da polaznici unaprede znanje engleskog u zabavnom okruženju, kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom jeziku.

Malta

Nastava

Nastava se održava u jednoj od najmodernijih srednjih škola na Malti, u gradu Mosta, poznatom po crkvi Rotonda sa kupolom koja je treća po veličini na svetu. Školski autobus svaki dan vozi učenike od smeštaja do škole  (udaljenost je 10 minuta) i nakon nastave na aktivnosti i izlete. Nastava podrazumeva 20 časova od po 45 minuta nedeljno, koji se održavaju od ponedeljka do petka od 9:00 do 12:30 h. Deca se svrstavaju u internacionalne grupe do 15 polaznika na istom jezičkom nivou.

Obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Obilasci i izleti se odvijaju pod vođstvom iskusnih tutora i uključuju različite aktivnosti tokom poslepodneva i večeri i celodnevne aktivnosti vikendom. Obilaze se gradovi Malte: St Paul’s Bay, glavni grad Valleta, istorijska prestonica Malte, čuveni grad tišine Mdina, grad Rabat, susedno ostrvo Komino, selo zanatlija Ta’ Qali u kojem se tradicionalno izrađuju predmeti od keramike, stakla, čipke… Redovni su odlasci na peskovite i stenovite plaže, u akva park, šoping, organizuju se večernji roštilji na plaži, a jedan od najzanimljivijih izleta je odlazak u kompleks Popeye Village.

Uveče se organizuju disko zabave, veče filma, karaoke, kvizovi, kuglanje, roštilj… Svakog ponedeljka se organizuje zabava dobrodošlice za nove polaznike, gde se oni upoznaju sa školom, organizatorima, kao i sa već pridošlim polaznicima.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

letnja škola na Malti

Smeštaj i ishrana

Smeštaj i ishrana su u hotelu sa 4*, sobe su trokrevetne i četvorokrevtne, sve imaju privatno kupatilo, klima uređaj i balkon. Hotel ima otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima, zatvoreni bazen sa đakuzijem, teretanu, mini market i snek-bar. Lokacija hotela je dobra te je u neposrednoj blizini prodavnica, restorana, trga.

Ishrana je na bazi punog pansiona, pri čemu je ručak u formi lanč paketa koji učenici preuzimaju u školi, a doručak i večera se služe u restoranu hotela i na bazi su švedskog stola, sa tradicionalnom mediteranskom ishranom. Sobe se čiste jednom nedeljno, a posteljina i peškiri su obezbeđeni.

Akreditacije

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".