letnja škola engleskog jezika na Malti

Embassy Summer (EC)

language

Engleski

location

Swatar, Malta

cash

od 670 €

Letnja škola engleskog jezika na Malti za polaznike uzrasta 8-13 i 12-17 godina, sa mogućnošću pohađanja i dnevnog programa.

škola engleskog na Malti

Sprachcaffe U20

language

Engleski

location

Sent Džulijans, Malta

location

Sent Pols Bej, Malta

cash

od 950 €

Letnja škola engleskog na Malti se odvija na dve lokacije – St. Julians, šarmantnom turističkom odmaralištu u istoimenom zalivu i St. Paul’s Bay.

Srednja škola na Malti

St Edwardˈs College

language

Engleski

location

Birgu, Malta

St Edwardˈs College internatska osnovna i srednja škola na Malti osnovana je 1929. godine, sa nastavnim programom International Baccalaureate Diploma.

letnja škola na Malti

BUDŽIBA Easy School of Languages

language

Engleski

location

Budžiba, Malta

cash

1710 €

POLAZAK SA PRATNJOM Letnji kamp jezika za tinejdžere je specijalno osmišljen program koji kombinuje nastavu u učionici sa ekskurzijama i aktivnostima, kako bi polaznici maksimalno iskoristili boravak na programu i lako prevazišli nesigurnost kada je u pitanju komunikacija na engleskom.

kursevi engleskog na Malti

EC English Malta - 30+

language

Engleski

location

Sent Džulijans, Malta

cash

390 €

Ovaj savremeni školski centar nalazi se u gradu St. Julian’s, turističkom i zabavnom delu grada pod nazivom Paceville, na Malti. Program 30+. idealan je za polaznike koji žele da usavrše svoje znanje engleskog jezika među ljudima svojih godina i upoznaju Maltu.

učenje engleskog na Malti

GV English Centre - porodični program

language

Engleski

location

Sent Pols Bej, Malta

cash

od 495 €

Porodični program za roditelje i decu koji žele da putuju zajedno i da kombinuju kurs engleskog jezika sa odmorom.Škola se nalazi blizu morske obale.

engleski na Malti

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim kursevima engleskog jezika, a želite istovremeno i lep odmor na egzotičnom ostrvu, ova škola je pravi izbor za vas. Engleski na Malti učićete u turističkom i zabavnom centru u mestu Sent Džulijans. Kursevi jezika mogu se pohađati tokom cele godine.