EC English Malta

M. Mangion, Saint Julian's, Malta

GV English Centre

Global Village English Centre Malta, St Paul's Bay, Malta

Sprachcaffe Malta

Sprachcaffe Languages PLUS Malta, Pembroke, Malta

AM Language Studio

299 Triq Manwel Dimech, Sliema, Malta

EC English Malta 30+

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

GV English Centre - porodični program

St George's Street St Paul's Bay, SPB 3476 MALTA

EC English Centre Malta

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

Kurs engleskog na Malti za odrasle

EC English Malta

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 540 €

Cenovnik

M. Mangion, Saint Julian's, Malta

Kurs engleskog na Malti u školi EC. Ovo je savremena organizacija koja postoji još od 1991. godine, a školski centar na Malti nalazi se u turističkom i zabavnom centru u mestu St. Julian’s. Na raspolaganju su standardni, konverzacijski, biznis i ostali kursevi.

Škola

EC English Malta

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim kursevima engleskog jezika, a želite istovremeno i lep odmor na egzotičnom ostrvu, ova škola je pravi izbor za vas. EC je savremena organizacija koja postoji još od 1991. godine, a školski centar na Malti nalazi se u turističkom i zabavnom centru u mestu St. Julian’s.

Škola u sezoni može da primi i do 500 polaznika u 44 moderne učionice, a školski objekat izuzev učionica ima i internet kafe i dva prelepa vrta na krovu škole, bežični internet, biblioteku, studentski i biznis foaje.

Vreme van nastave – Svakako ne treba propustiti posetu plažama Golden Bay i Paradise beach, obilazak Nemog grada, izlet brodom do prirodnog fenomena špilje Blue Grotto, posetiti ostrvo Gozo kao i Plavu  lagunu  na ostrvu Comino. Obavezno iskoristite priliku i posetite znamenitosti svetske kulturne baštine – neolitske hramove i lokalitet Tri grada. Pored ovih obilazaka, škola za svoje polaznike organizuje i niz zabavnih aktivnosti, druženja, krstarenja i sportova na vodi.

kurs engleskog na malti

Destinacija

Malta

Malta je mnogima poznata kao dragulj Mediterana i jedna je od najmanjih i najgušće naseljenih ostrvskih zemalja Evropske Unije. Nalazi se južno od Sicilije, istočno od Tunisa i severno od Libije, u arhipelagu od sedam ostrva u Mediteranskom moru.

Topla mediteranska klima, bezbrojne plaže i predivna opuštajuća atmosfera čine je idealnom za odmor, zabavu, nova poznanstva i učenje engleskog jezika. Malta ima po nešto za svakoga: kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, zanimljiv zabavni dnevni i noćni život, pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica koje su privlačne turistima.

ec st julians

Kursevi

Polaznici se raspoređuju u adekvatne jezičke grupe prema svom nivou engleskog jezika koji se procenjuje nakon online testa jezika pred put ili prvi dan kada dođu na nastavu. EC organizuje različite kurseve engleskog jezika tokom cele godine, a neke od opcija su sledeće:

General English

20 časova nedeljno

Intensive English

30 časova nedeljno

English for Work

30 časova nedeljno (20+10 poslovni)

Exam Preparation (IELTS, TOEFL)

30 časova nedeljno

Cambridge Exam Preparation (FCE, CAE, CPE)

30 časova nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA – Škola obezbeđuje nekoliko vidova smeštaja za svoje polaznike: zajednički apartmani, privatni apartman/studio, studentska rezidencija i porodičini smeštaj. Zajednički stan deli više polaznika (kuhinju i kupatilo), dok smeštaj obuhvata 1/1 ili 1/2 sobu bez obroka. Svi apartmani udaljeni su maksimalno 30 minuta hoda od škole. Privatni studio apartman je opremljen apartman namenjen onima koji žele punu privatnost (maksimalno 1 ili 2 osobe koje putuju zajedno). Studentska rezidencija – smeštaj u rezidenciji za nijansu je privatniji smeštaj od zajedničkog stana, ali isto podrazumeva internacionalno okruženje. Udaljenost od škole je 30 minuta gradskim prevozom a u ponudi su 1/1 ili 1/2 sobe  sa zajedničkim ili privatnim kupatilom.  Porodični smeštaj može biti udaljen maksimalno 45 minuta prevozom od škole EC. Sobe (1/1 i 1/2) u porodici mogu biti na bazi doručka ili polupansiona, a polaznik deli kupatilo sa domaćinom.

Transfer od/do aerodroma je besplatan kada polaznik ide na kurs i smeštaj škole. Ukoliko polaznik ima sopstveni smeštaj, transfer je moguće organizovati uz doplatu u iznosu od 25 € po pravcu

EC English Malta

M. Mangion, Saint Julian's, Malta

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".