EC English Malta

M. Mangion, Saint Julian's, Malta

GV English Centre

Global Village English Centre Malta, St Paul's Bay, Malta

Sprachcaffe Malta

Sprachcaffe Languages PLUS Malta, Pembroke, Malta

AM Language Studio

299 Triq Manwel Dimech, Sliema, Malta

EC English Malta 30+

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

GV English Centre - porodični program

St George's Street St Paul's Bay, SPB 3476 MALTA

EC English Centre Malta

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

kurs engleskog na Malti za odrasle

AM Language Studio

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 460 €

Cenovnik

299 Triq Manwel Dimech, Sliema, Malta

Kurs engleskog na Malti za odrasle. AM Language Studio osnovana je 1987. godine i predstavlja jednu od prvih škola jezika na Malti. Škola se nalazi u gradu Sliema, atraktivnoj turističkoj destinaciji gde skoro sve aktivnosti možete obaviti kao pešak.

Škola

AM Language School

AM Language Studio osnovana je 1987. godine i predstavlja jednu od prvih škola jezika na Malti. Akreditovana je od strane Ministarstva obrazovanja ove zemlje i nudi kurseve jezika visokog standarda za polaznike svih uzrasta. Karakteriše je prijateljska i topla atmosfera, a predavači su visoko kvalifikovani za podučavanje internacionalnih polaznika.

Škola se nalazi u gradu Sliema, atraktivnoj turističkoj destinaciji koja predstavlja odličan spoj obrazovanja i odmora. Ono što olakšava boravak na ovom parčetu raja jeste i činjenica da skoro sve aktivnosti možete obaviti kao pešak. Škola raspolaže sa 14 savremenih i klimatizovanih učionica, a polaznici imaju pristup kafeu i otvorenoj terasi na krovu škole za druženje.

Vreme van nastave – Malta pruža mnogo mogućnosti da se ispuni slobodno vreme. Škola organizuje različite aktivnosti od kojih su neke besplatne, a neke dostupne uz doplatu. Za sve polaznike organizuje se žurka dobrodošlice i organizovan obilazak grada uz lokalnog vodiča. Pored toga polaznicima su dostupni obilasci znamenitosti, različite ekskurzije i druženja uz doplatu.

am language school

Destinacija

Sliema

Malta je mala ostrvska zemlja bogate istorije koja se nalazi u Sredozemnom moru. Bez obzira što je jedna od najmanjih zemalja u Evropi, Malta nikada neće prestati da zadivljuje milione turista koji je obiđu tokom godine. Pored 7000 godina istorijske baštine, uključujući i 35 Megalitskih hramova koji su najstarije građevine na svetu, prirodno okruženje Malte nije samo lepo, već i fascinantno.

Sliema je mali primorski gradić na severoistoku Malte. Nekada je bio dom malteške aristokratije, a danas je postao važna trgovinska oblast popularna zbog šopinga, velikog broja restorana, barova i hotela. Sliema se nalazi odmah pored mesta St. Julian’s, centra noćnog života na Malti.

sliema malta

Kursevi

Neki od kurseva u ponudi škole su:

  • Standardni kurs jezika (20 grupnih časova nedeljno)
  • Intenzivni kurs jezika (30 grupnih časova nedeljno)
  • Priprema za IETLS (20 grupni časova nedeljno)
  • Poslovni engleski (20 ili 30 časova nedeljno u mini-grupi).

Nastava počinje svaki ponedeljak tokom cele godine, izuzev kod programa koji imaju unapred precizirane datume početka kursa. Po dolasku u školu radi se test jezika, a na osnovu rezultata polaznici se raspoređuju u adekvatne jezičke grupe.

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u lokalnim porodicama, zajedničkim stanovima i hotelima, u zavisnosti od kriterijuma i izbora samog polaznika. Porodična opcija dobra je za polaznike koji žele da upoznaju lokalnu kulturu i dodatno praktikuju engleski jezik. Smeštaj podrazumeva boravak u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi, na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona i uz mogućnost doplate za privatno kupatilo (kupatilo se najčešće deli sa domaćinom). Tu su i zajednički stanovi za polaznike koji žele internacionalno iskustvo i koji svoj boravak žele da uveličaju družeći se sa drugim polaznicima iz različitih delova sveta. Ovaj tip smeštaja podrazumeva jednokrevetne i dvokrevetne sobe bez obroka, dok je moguće doplatiti za privatno kupatilo. Za one koji žele punu privatnost i komfor, škola preporučuje smeštaj u hotelima sa 3, 4 ili 5 *.

AM Language Studio

299 Triq Manwel Dimech, Sliema, Malta

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".