EC English Malta

M. Mangion, Saint Julian's, Malta

GV English Centre

Global Village English Centre Malta, St Paul's Bay, Malta

Sprachcaffe Malta

Sprachcaffe Languages PLUS Malta, Pembroke, Malta

AM Language Studio

299 Triq Manwel Dimech, Sliema, Malta

EC English Malta 30+

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

GV English Centre - porodični program

St George's Street St Paul's Bay, SPB 3476 MALTA

EC English Centre Malta

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

kursevi engleskog Malta

Sprachcaffe Malta

Cena: od 440 €

Cenovnik

Sprachcaffe Languages PLUS Malta, Pembroke, Malta

Za one koji žele da pohađaju kurs engleskog na moru, mogu to da urade u školi Sprachaffe u mestu St. Julian`s, Malta. U sklopu škole se osim učionica nalaze i restorani, apartmani, prelep zeleni park, bazen, teren za odbojku na pesku.

Škola

Sprachcaffe Malta

Ovaj lanac škola stranih jezika omogućava učenje 7 svetskih jezika na čak 30 destinacija širom sveta. Ono što ovu školu izdvaja je preko 35 godina iskustva i činjenica da spada u 10 najvažnijih svetskih organizacija za učenje stranih jezika, kako ocenjuje Language Travel Magazine.   

Na Malti postoji jedan centar ove škole i nalazi se u mirnom delu grada St. Julian’s. Zgrada škole je impresivna, sa stubovima u grčkom stilu i sa rimskim lukovima. U sklopu škole se osim učionica nalaze i restorani, apartmani, prelep zeleni park i bazen sa ležaljkama, kao i mini teren za odbojku na pesku.

Vannastavne aktivnosti – Za vreme boravka, polaznik može da se bavi nekim od svojih omiljenih sportova ili da uči neke nove. Na raspolaganju su: plivanje, tenis, fitnes, džoging, biciklizam i drugi, a posebno su interesantni ronjenje i jedrenje. Aktivnosti u organizaciji škole su brojne – večernja proslava dobrodošlice, poludnevni izleti u glavni grad Valetu, krstarenje do ostrva Comino i Gozo, džip safari, obilasci drevnih spomenika kulture i posete praistorijskim lokalitetima – neolitskim nalazištima i hramovima, fascinantnim spomenicima starijim i od egipatskih piramida. Uveče se organizuju karaoke, disko večeri, roštilj, kuglanje, večernje šetnje ili odlasci u bioskope, a organizuju se i celodnevni izleti brodom do Sicilije. Ekskurzije i pojedine aktivnosti su uz doplatu.

kurs engleskog na moru

Destinacija

Sent Džulijans

Ova ostrvska zemlja, locirana na Mediteranu, južno od Sicilije, a severno od Libije, spada u jednu od najmanjih i najgušće naseljenih država na svetu. Zbog svog strateškog položaja, Malta je tokom istorije bila pod okupacijom Feničana, Rimljana, Arapa, Templara, Francuza i Britanaca. Svi oni su ostavili traga na ostrvu u vidu bogatog istorijskog nasleđa. Šarmantna država poput Malte ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, prelepa mala sela, autentične praznike i običaje. Samo neke od znamenitosti koje svakako treba videti jesu palata Grandmaster’s, Sacra Infermeria, National Museum of Fine Arts, mnoštvo galerija, arheološka nalazišta, kao i pregršt restorana, kafića i klubova, jer je ova država specifična po svom noćnom životu.

St. Julian’s je šarmantno turističko odmaralište. Ovaj gradić je i prestonica zabavnog života na Malti, sa mnoštvom restorana, barova, noćnih klubova, prodavnica, bioskopa, kazina, tržnih centara.

Kursevi

Ova škola jezika nudi sledeće kurseve:

Standardni kurs jezika

20 časova nedeljno – obrađuju se svi elementi engleskog jezika, ali je ostavljeno i dovoljno vremena za vannastavne aktivnosti;

Intenzivni kurs jezika

30 časova nedeljno - zahteva veću posvećenost i omogućava brži napredak;

Ispitni kurs

priprema za ispite (FCE, CAE, IELTS);

Izborni kursevi

10 časova nedeljno, kao dodatak nekom od osnovnih – business, communication skills, sales & marketing, job applications & interviews, business negotiations, rhetoric & presentations...

Smeštaj

Porodični smeštaj je najbolji način da se vežba engleski. Porodice se prevashodno biraju po svojoj privrženosti i brižnom odnosu prema polaznicima. Osoblje škole redovno posećuje sve porodice kako bi bili uvereni da su njihovi domovi topla i prijatna mesta za polaznike. U porodici je obezbeđen polupansion, a sobe mogu biti jednokrevetne i dvokrevetne. Sve porodice su locirane u blizini škole. U ponudi su i Sprachcaffe apartmani, standardni i comfort, koji su locirani u samom školskom kompleksu ili na 10-15 minuta hoda od škole. Polaznici smešteni u apartmanima dele kupatilo i kuhinju i imaju mogućnost doplate za obroke u školskoj kantini. Takođe, možete da birate i smeštaj u studijima (koji se nalaze pri kampusu škole i podrazumevaju sopstveno kupatilo i kuhinju)  ili hotelima.

Sprachcaffe Malta

Sprachcaffe Languages PLUS Malta, Pembroke, Malta

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".