Škola

Sprachcaffe Malta

Ovaj lanac škola stranih jezika omogućava učenje 7 svetskih jezika na čak 30 destinacija širom sveta. Ono što ovu školu izdvaja je preko 35 godina iskustva i činjenica da spada u 10 najvažnijih svetskih organizacija za učenje stranih jezika, kako ocenjuje Language Travel Magazine.   

Na Malti postoji jedan centar ove škole i nalazi se u mirnom delu grada St. Julian’s. Zgrada škole je impresivna, sa stubovima u grčkom stilu i sa rimskim lukovima. U sklopu škole se osim učionica nalaze i restorani, apartmani, prelep zeleni park i bazen sa ležaljkama, kao i mini teren za odbojku na pesku.

Vannastavne aktivnosti – Za vreme boravka, polaznik može da se bavi nekim od svojih omiljenih sportova ili da uči neke nove. Na raspolaganju su: plivanje, tenis, fitnes, džoging, biciklizam i drugi, a posebno su interesantni ronjenje i jedrenje. Aktivnosti u organizaciji škole su brojne – večernja proslava dobrodošlice, poludnevni izleti u glavni grad Valetu, krstarenje do ostrva Comino i Gozo, džip safari, obilasci drevnih spomenika kulture i posete praistorijskim lokalitetima – neolitskim nalazištima i hramovima, fascinantnim spomenicima starijim i od egipatskih piramida. Uveče se organizuju karaoke, disko večeri, roštilj, kuglanje, večernje šetnje ili odlasci u bioskope, a organizuju se i celodnevni izleti brodom do Sicilije. Ekskurzije i pojedine aktivnosti su uz doplatu.

kurs engleskog na moru

Destinacija

Sent Džulijans

Ova ostrvska zemlja, locirana na Mediteranu, južno od Sicilije, a severno od Libije, spada u jednu od najmanjih i najgušće naseljenih država na svetu. Zbog svog strateškog položaja, Malta je tokom istorije bila pod okupacijom Feničana, Rimljana, Arapa, Templara, Francuza i Britanaca. Svi oni su ostavili traga na ostrvu u vidu bogatog istorijskog nasleđa. Šarmantna država poput Malte ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, prelepa mala sela, autentične praznike i običaje. Samo neke od znamenitosti koje svakako treba videti jesu palata Grandmaster’s, Sacra Infermeria, National Museum of Fine Arts, mnoštvo galerija, arheološka nalazišta, kao i pregršt restorana, kafića i klubova, jer je ova država specifična po svom noćnom životu.

St. Julian’s je šarmantno turističko odmaralište. Ovaj gradić je i prestonica zabavnog života na Malti, sa mnoštvom restorana, barova, noćnih klubova, prodavnica, bioskopa, kazina, tržnih centara.

Kursevi

Ova škola jezika nudi sledeće kurseve:

Standardni kurs jezika

20 časova nedeljno – obrađuju se svi elementi engleskog jezika, ali je ostavljeno i dovoljno vremena za vannastavne aktivnosti;

Intenzivni kurs jezika

30 časova nedeljno - zahteva veću posvećenost i omogućava brži napredak;

Ispitni kurs

priprema za ispite (FCE, CAE, IELTS);

Izborni kursevi

10 časova nedeljno, kao dodatak nekom od osnovnih – business, communication skills, sales & marketing, job applications & interviews, business negotiations, rhetoric & presentations...

Smeštaj

Porodični smeštaj je najbolji način da se vežba engleski. Porodice se prevashodno biraju po svojoj privrženosti i brižnom odnosu prema polaznicima. Osoblje škole redovno posećuje sve porodice kako bi bili uvereni da su njihovi domovi topla i prijatna mesta za polaznike. U porodici je obezbeđen polupansion, a sobe mogu biti jednokrevetne i dvokrevetne. Sve porodice su locirane u blizini škole. U ponudi su i Sprachcaffe apartmani, standardni i comfort, koji su locirani u samom školskom kompleksu ili na 10-15 minuta hoda od škole. Polaznici smešteni u apartmanima dele kupatilo i kuhinju i imaju mogućnost doplate za obroke u školskoj kantini. Takođe, možete da birate i smeštaj u studijima (koji se nalaze pri kampusu škole i podrazumevaju sopstveno kupatilo i kuhinju)  ili hotelima.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Sprachcaffe Malta

Sprachcaffe Languages PLUS Malta, Pembroke, Malta

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".