Škola

GV English Centre

Škola se nalazi u St. Paul’s Bay, malom turističkom mirnom naselju na severu ostrva, na samo 150 metara od obale. Osnovana je 1999. godine i od tada je svoj program uspešno prilagodila polaznicima sa različitim znanjem engleskog jezika i sa  različitim interesovanjima. Učionice su  svetle i opremljene interaktivnim tablama. U prostorijama škole nalazi se soba za odmor i druženje, deo za učenje kao i velika osunčana terasa. Škola u svim prostorijama ima besplatan WiFi internet.

Vreme van nastave – Za vreme boravka na Malti polaznici mogu svoje slobodno vreme upotpuniti najrazličitijim aktivnostima. U organizaciji škole mogu da se obiđu Valletta, Mdina, Rabat, Popeye Village, a u ponudi su i celodnevna krstarenja, razni sportovi na vodi, jahanje, ronjenje i dr. Popodne možete provesti u šetnji kroz drevne spomenike kulture i posete praistorijskim lokalitetima – neolitskim nalazištima i hramovima, fascinantnim spomenicima starijim i od egipatskih piramida. Škola organizuje i lepa večernja druženja za polaznike kurseva.

kurs engleskog na Malti

Destinacija

Malta

Ova ostrvska zemlja locirana na Mediteranu, južno od Sicilije, a severno od Libije, spada u jednu od najmanjih i najgušće naseljenih država na svetu. Glavni grad Malte je prelepa Valeta. Zbog svog strateškog položaja, Malta je tokom istorije bila pod okupacijom Feničana, Rimljana, Arapa, Templara, Francuza i Britanaca. Svi oni su ostavili traga na ostrvu u vidu bogatog istorijskog nasleđa.

Šarmantna država poput Malte ima po nešto za svakoga: mediteransku klimu, kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, prelepa mala sela, autentične praznike i običaje. Samo neke od znamenitosti koje svakako trebati videti jesu palata Grandmaster’s, Sacra Infermeria, National Museum of Fine Arts, mnoštvo galerija, arheološka nalazišta, kao i pregršt restorana, kafića i klubova.

st pauls bay

Kursevi

Ova škola jezika na Malti nudi sledeće kurseve:

Standardni kurs jezika

20 časova nedeljno;

Pripema za ispite IELTS, TOEFL, FCE, CAE

20 časova u grupi + 10 individulanih časova nedeljno

Kombinovani kurs jezika

20 časova standardnog engleskog + 10 časova poslovnog engelskog jezika nedeljno

Intenzivni kurs jezika

30 časova nedeljno

Biznis engleski Mini Group kurs jezika

20/30 časova nedeljno – koncipiran je tako da ima najviše 6 polaznika po grupi, pa je samim tim omogućeno da se posveti dovoljno pažnje svakom polazniku i da se napravi poseban osvrt na njegovo polje interesovanja;

Smeštaj

Porodični smeštaj je najbolji način da se usavršava engleski jezik i nakon nastave. Porodice se nalaze na pešačkoj udaljenosti od škole, od nekoliko minuta do najviše 30. Osoblje škole redovno posećuje sve porodice kako bi bili uvereni da su njihovi domovi topla i prijatna mesta za polaznike. U porodici je obezbeđen polupansion (doručak i večera), a sobe mogu biti jednokrevetne ili dvokrevetne. Čiste se jednom nedeljno, a moguće je doplatiti za privatno kupatilo i/ili klima uređaj. Polaznicima je jednom nedeljno obezbeđena i usluga pranja stvari. U ponudi smeštaja su i GV apartmani, standardni i luksuzni, koji su locirani na 2-10 minuta peške od škole. Polaznici smešteni u apartmanima mogu imati zajedničko ili kupatilo u sobi u zavisnosti od konkretnog objekta. Apartmani poseduju neophodnu kuhinju. Takođe, možete da birate i smeštaj u hotelima različite kategorizacije.

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

GV English Centre

Global Village English Centre Malta, St Paul's Bay, Malta

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".