TRST, Piccola Universita Italiana

Famiglia Universitaria AUXILIUM - Opera Figli Del Popolo, Largo Papa Giovanni XXIII, Trieste, Province of Trieste, Italy

LONDON, BEDE'S Royal Russell School

Royal Russell School, Coombe Lane, Croydon, UK

GALVEJ, MLA University of Galway

University of Galway, University Road, Galway, Ireland

EDINBURG, MLA Herriot Wat University

Heriot-Watt University Edinburgh Campus, Edinburgh, UK

ŠVARCZE, Frilingue multijezički kamp

fRilingue Schwarzsee, Schwarzsee, Switzerland

BRAJTON, SEC University of Sussex

University of Sussex, Falmer, Brighton, UK

LONDON, Plus-ed Epsom College

Epsom College, College Road, Epsom, UK

LONDON, Plus-ed Brunel University

Brunel University London, Kingston Lane, London, Uxbridge, UK

MIKLAM, Samiad Box Hill School

Box Hill School, London Rd, Mickleham, Dorking, UK

BRAUNVALD, Frilingue ski i snoubord kamp

ADRENALIN BRAUNWALD, Alpinaweg, Glarus Süd, Switzerland

LONDON, Embassy Summer South Bank

London South Bank University, Borough Road, London, UK

BEČ, DID deutsch-institut

A&O Hostel, Sonnwendgasse, Wien, Austria

LARNAKA, Bayswater Summer

UCLan Cyprus, University Avenue, Pyla

LONDON, Embassy Summer Docklands

University Way, London, England E16 2RD

NJUJORK Embassy Summer, Long Island University

Long Island University Brooklyn, University Plaza, Brooklyn, NY, USA

ST PAUL'S BAY, Embassy Summer Malta

Bella Vista Hotel Malta, Saint Paul's Bay, Malta

LOS ANĐELES & SAN FRANCISKO, Plus-ed California State University

California State University, Northridge, Nordhoff Street, Northridge, CA, USA

LIDINGTON PGL jezički i avanturistički kamp

PGL Liddington, Foxhill, Liddington, Swindon, UK

Irska je jedna od naomiljenijih destinacija za učenje engleskog jezika učenicima iz zapadne Evrope

GALVEJ, MLA University of Galway

Cena: 2450 €

Cenovnik

University of Galway, University Road, Galway, Ireland

Letnja škola engleskog za mlade u Irskoj. Irsku karakterišu zelena prostranstva zbog kojih je nazivaju i smaragdno ostrvo. Najzanimljivija legenda ostrva je o vilenjacima sa skrivenim ćupovima blaga.

PROGRAM SA PRATNJOM

Škola

MLA, University of Galway

POLAZAK SA PRATNJOM, Uzrast polaznika 11-17 godina

Organizacija MLA realizuje ovu letnju školu na tradicionalnom kampusu  University of Galway, koji se nalazi na samo 5 minuta šetnje od istorijskog centra grada. Centar je veoma posećen polaznicima iz Evrope (italijani, španci, francuzi…), ali su zastupljene i ostale nacije.

Svakodnevno druženje je obavezni deo programa, a škola ga inicira ponudom zanimljivih aktivnosti tokom kojih su učenici motivisani da koriste engleski jezik. Program uključuje irski tradicionalni ples, pripremu lokalnih jela, sportska druženja, kreativne radionice, a večernje aktivnosti  su  karaoke zabave, tematske žurke, kvizove, filmske večeri…

Destinacija

Galvej

Irska očarava svojim zelenim brežuljcima i mističnim pejzažima, gde se svaka staza prepliće s pričama o vilenjacima i herojima…

Galvej (Galway) je gradić na zapadnoj obali „smaragdnog ostrva“ kako još nazivaju Irsku i pruža  posetiocima priliku da istraže irsku kulturu u autentičnom okruženju. Njegova srednjovekovna arhitektura, živopisna tržnica i brojni kulturni događaji privlače posetioce, dok blizina priobalnih pejzaža daje dodatni šarm ovom slikovitom mestu. Život je sporiji u Galveju, ljudi su opušteni i veseli, prijatni prema posetiocima i rado i lako započinju razgovor. Galvej je omiljena destinacija domaćim i stranim turistima, poznat je po brojnim festivalima, kaldrmisanim ulicama i trgovima  i uličnim izvođačima tradicionalne muzike.

Nastava

Kurs jezika (15h nedeljno) prati interaktivnu metodologiju kreiranu od škole MLA, koja čini učenje zabavnijim te se učenici rado uključuju u sve diskusije. Nastavni materijal je digitalni i učenici ga imaju na svojim tabletima ili mobilnim telefonima. Pre dolaska na program, obavlja se onlajn utvrđivanje znanja, a na kraju programa učenici dobijaju detaljan izveštaj, njihov napredak i ukupnu prisutnost na nastavi.

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Vannastavne aktivnosti i obilasci

Sa Galvejem će se učenici upoznati kroz klasične obilaske, ali i kroz zabavnu igaru City Scavenger Hunt kada samostalno otkrivaju određene lokalitete. Srednjevekovno iskustvo će doživeti odlaskom u gradić Atenri (Athenry) i obilaskom istorijskih lokacija i muzeja gde će se zabaviti kostimiranjem u srednjevekovnu odeću i oprobati se u streličarstvu. Obići će se jedan od najprepoznatljivijih i najlepših lokaliteta Irske – Klifovi Mohera, impresivne litice na obali Atlanskog okeana, a u nacionalnom parku Konemara (Connemara) će se upoznati sa divljom prirodom ostrva.

Tokom dvodnevnog izleta u Dablin, učenici će se upoznati sa znamenitostima glavnog grada, imati prilike za šoping, a uključena je i ulaznica za jedinstvenu atrakciju – muzej vikinga Dublinia.

Učenici imaju pratnju i pažnju profesora tokom svih segmenata programa.

Smeštaj i ishrana

Smeštaj i ishrana

Polaznici su smešteni u univerzitetskom kompleksu Corrib Village, u apartmanima sa nekoliko jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, zajedničkim kupatilom i dnevnim boravakom. Smeštajni blok se nalazi na 15 minuta od glavnog kampusa univerziteta, na kojem je organizovana nastava i ishrana.

Upoznavanje sa kuturom i tradicijom zemlje u kojoj se boravi ne bi bilo kompletno bez upoznavanja i sa hranom, a što će doživeti kroz tradicionalni irski doručak koji uključuje prženu slaninu, kobasicu, palačinke od krompira, pasulj, grilovani paradajz i pečurke i black pudding, koji nije desert već specifični proizvod od mesa, žitarica i začina. Na izletima mogu da kupe ručak po svom izboru, u restoranima lokalne i internacionalne hrane, s obzirom na to da će umesto lanč paketa dobiti  platnu karticu sa uplaćenim sredstvima.

Tokom boravka u Dablinu (dve noći), polaznici će biti smešteni u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa zajedničkim kupatilom, na bazi polupansiona.

GALVEJ, MLA University of Galway

University of Galway, University Road, Galway, Ireland

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".