EC English Malta

M. Mangion, Saint Julian's, Malta

GV English Centre

Global Village English Centre Malta, St Paul's Bay, Malta

Sprachcaffe Malta

Sprachcaffe Languages PLUS Malta, Pembroke, Malta

AM Language Studio

299 Triq Manwel Dimech, Sliema, Malta

EC English Malta 30+

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

GV English Centre - porodični program

St George's Street St Paul's Bay, SPB 3476 MALTA

EC English Centre Malta

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

Kursevi engleskog na Malti, Sent Džulijans

EC English Malta 30+

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: 540 €

Cenovnik

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

Kursevi engleskog na Malti u školi EC English koja nudi program 30+. Idealan za polaznike koji žele da usavrše svoje znanje engleskog jezika među ljudima svojih godina i upoznaju Maltu.

Škola

EC English Malta - 30+

EC English Centre je organizacija specijalizovana za podučavanje engleskog jezika u inostranstvu. Bavi se edukacijom još od 1991. godine, a danas u sklopu ove organizacije posluju čak 24 škole jezika u 6 zemalja i na 3 kontinenta. Ovaj savremeni školski centar  nalazi se u gradu St. Julian’s, turističkom i zabavnom delu grada pod nazivom Paceville, na Malti.

Program 30+ je idealan za polaznike starije od 30 godina  koji žele da usavrše svoje znanje engleskog jezika među ljudima svojih godina sa svih strana sveta i upoznaju istoriju, kulturu i lepotu Malte.

Po dolasku u školu polaznici rade test jezika radi procene trentunog nivoa znanja (ili online od kuće), a nakon toga raspoređuju se u adekvatne jezičke grupe.

Vannastavne aktivnosti – Svakako ne treba propustiti posetu plažama Golden Bay i Paradise beach, obilazak  Nemog grada, izlet brodom do prirodnog fenomena Plavi Groto, do ostrva Gozo kao i Plave lagune na ostrvu Comino.

Obavezno iskoristite priliku i posetite svetske kulturne baštine – neolitske hramove i lokalitet Tri grada. Pored ovih obilazaka, škola za svoje polaznike organizuje i niz zabavnih aktivnosti i druženja.

kursevi engleskog jezika na Malti

Destinacija

Sent Džulijans

Malta je mnogima poznata kao dragulj Mediterana. Jedna je od najmanjih i najgušće naseljenih ostrvskih zemalja Evropske Unije. Nalazi se južno od Sicilije, istočno od Tunisa i severno od Libije, u arhipelagu od sedam ostrva u Mediteranskom moru.

Topla mediteranska klima, bezbrojne plaže i predivna opuštajuća atmosfera čini je idealnom za odmor, zabavu, nova poznanstva i učenje engleskog jezika. Malta ima po nešto za svakoga: kristalno čisto more, jedinstvene istorijske znamenitosti, zanimljiv zabavni dnevni i noćni život, pregršt lokala, noćnih barova, restorana i prodavnica koje su privlačne turistima.

kursevi engleskog na Malti

Kursevi

Program 30+ ima u ponudi sledeće kurseve:

Standardni engleski

20 časova nedeljno

Intenzivni engleski

30 časova nedeljno

Engleski za posao

30 časova nedeljno

Biznis engleski mini-grupa

20/30 časova nedeljno

Club 50+

20 časova nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA – Škola obezbeđuje nekoliko vidova smeštaja za svoje polaznike: zajednički apartmani, privatni apartman/studio, studentska rezidencija i porodičini smeštaj. Zajednički stan deli više polaznika (kuhinju i kupatilo), dok smeštaj obuhvata 1/1 ili 1/2 sobu bez obroka. Svi apartmani udaljeni su maksimalno 30 minuta hoda od škole. Privatni studio apartman je opremljen apartman namenjen onima koji žele punu privatnost (maksimalno 1 ili 2 osobe koje putuju zajedno). Studentska rezidencija – smeštaj u rezidenciji za nijansu je privatniji smeštaj od zajedničkog stana, ali isto podrazumeva internacionalno okruženje. Udaljenost od škole je 30 minuta gradskim prevozom a u ponudi su 1/1 ili 1/2 sobe  sa zajedničkim ili privatnim kupatilom.  Porodični smeštaj  može biti udaljen maksimalno 45 minuta prevozom od škole EC. Sobe (1/1 i 1/2) u porodici mogu biti na bazi doručka ili polupansiona, a polaznik deli kupatilo sa domaćinom.

Transfer od/do aerodroma je besplatan kada polaznik ide na kurs i smeštaj škole. Ukoliko polaznik ima sopstveni smeštaj, transfer je moguće organizovati uz doplatu u iznosu od 25 € po pravcu

EC English Malta 30+

'Language House', Marguerite Mangion Street, St. Julians, STJ 3180, Malta

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".