LONDON, BEDE'S Royal Russell School

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

3200 £

Akademska letnja škola engleskog u Londonu, program sa pratnjom. Kvalitet, internacionalni karakter i briga o učenicima su prioritet, odnos učenika i osoblja škole je čak 1:5 i programi su kreirani tako da polaznici proširuju svoja znanja o svetu dok usavršavaju engleski jezik. 

EDINBURG, MLA Herriot Wat University

language

Engleski

location

Edinburg, Velika Britanija

cash

2550 £

Upoznajte Škotsku, škola engleskog u Edinburgu. Škotska bi se mogla opisati kao spoj srednjeg veka i fantazije – nepregledna prostranstva zelenila, dvorci i gotičke crkve, popločane kamenite ulice, zvuk gajdi, legende o jezeru Loh Nes, gorštaci, ljudi u kiltovima, duhovi i drugi likove iz mitologije.

Letnji kamp u Engleskoj na moru

BRAJTON, SEC University of Sussex

language

Engleski

location

Brajton, Velika Britanija

cash

2200 £

Letnji kamp u Engleskoj na moru u Brajtonu, gradu punom istorijskih i modernih sadržaja, sa odličnom klimom, dugačkom plažom koji predstavlja idealnu destinaciju za boravak učenika.

Michael Owen's Red Stars Football School

language

Engleski

location

Oukam, Velika Britanija

cash

od 1795 £

Fudbalski kamp za decu u Engleskoj – za devojčice i dečake koji sebe vide kao buduće fudbalere, kombinacija engleskog jezika sa fudbalskim treninzima. 

Wycombe Abbey

language

Engleski

location

High Wycombe, Velika Britanija

cash

od 3700 £

Akademski i umetnički letnji kursevi u Engleskoj, na koledžu Wycombe Abbey u organizaciji Our World English Schools osnovane 1989. godine i od tada obezbeđuje letnje kurseve engleskog jezika za decu. Sa preko 30 godina iskustva u radu sa decom, škola je svake godine domaćin hiljadama polaznika iz preko 50 zemalja sveta.

LONDON, Plus-ed Epsom College

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

2360 £

Ugođaj tipične britanske atmosfere, zatvoreni, obezbeđeni kampus sa istorijskim objektima savremene unutrašnje opremljenosti, 8 celodnevnih izleta i odlazak u Madam Tussauds i London Eye.

Letnji kamp Londonu sa pratnjom

LONDON, Plus-ed Brunel University

language

Engleski

location

London, Velika Britanija

cash

2200 £

Velika prednost ove letnje škole engleskog u Londonu je odlična organizacija nastave, koja se pohađa samo danima kada nema obilazaka. Celodnevni izleti su najbolji način da se učenici upoznaju sa destinacijom koju posećuju, a program uključuje 8 izleta. Uzrast polaznika 10-17 godina.

York Global Summer Schools

language

Engleski

location

Jork, Velika Britanija

cash

od 3497 £

Letnji programi na univerzitetu u Velikoj Britaniji. York Global Summer Schools je poseban odsek univerziteta zadužen za organizaciju letnjih programa i kratkih kurseva za mlade, a ovi programi pružaju priliku da se iskusi život na jednoj od vodećih obrazovnih institucija u svetu.

Earlscliffe Easter

language

Engleski

location

Folkstoun, Velika Britanija

cash

od 1593 £

Uskršnji program u Velikoj Britaniji u srednjoj školi – programe pohađaju deca iz različitih krajeva sveta i upoznaju britansku kulturu.