Srednja škola u Masačusetsu

Arlington High School

language

Engleski

location

Arlington, SAD

Srednja škola u Masačusetsu osnovana davne 1915. godine, a zbog dugogodišnje tradicije i uspeha više puta je nagrađivana kao jedna od najboljih škola.

srednja škola u Teksasu

The Village School

language

Engleski

location

Hjuston, SAD

Srednja škola u Teksasu nudi odličan edukativni program za srednjoškolce: priprema za koledž, AP (Advanced Placement Courses) i IB program.

internatska škola na Floridi

Windermere Preparatory School je privatna internatska srednja škola na Floridi. Više puta je proglašena za najbolju privatnu školu u ovoj državi.

Privatna srednja škola u Kaliforniji

Capistrano Valley Christian Schools

language

Engleski

location

San Juan Capistrano, SAD

Privatna srednja škola u Kaliforniji čiji kampus se nalazi u prelepom San Juan Capistrano u čuvenom Orandž kauntiju (Orange County) u Kaliforniji.

privatna srednja škola u Americi

The MacDuffie School

language

Engleski

location

Granby, SAD

The MacDuffie School je privatna srednja škola u Americi i jedna od vodećih pripremnih škola za koledže. Nastavni program: High School Diploma, AP

internatska škola u Americi

Wilbraham & Monson Academy jedna je od najstarijih dnevnih škola, ali i najstarija internatska škola u Americi. Nastavni program: High School Diploma, AP.

New York Film Academy

location

Los Anđeles, SAD

location

Majami, SAD

location

Njujork, SAD

Filmska akademija u Americi New York Film Academy  jedna je od najboljih filmskih i glumačkih škola na svetu. Programi mogu da se pohađaju u jednom od tri kampusa: Njujork, Los Anđeles ili South Beach Majami.

studije u Americi

Studije u Americi na Herzing univerzitetu koji ima svoje kampuse u središnjoj i južnoj regiji SAD.  Za internacionalne studente je najpopularniji kampus u Atlanti, u državi Džordžija. Kampus u Atlanti se od 2018. godine nalazi u istorijskoj zgradi Hurt, u centru Atlante. 

priprema za USMLE

Kaplan Medical

language

Engleski

location

Čikago, SAD

location

Hjuston, SAD

location

Majami, SAD

location

Njujork, SAD

location

Pasadena, SAD

cash

od 799 $

Priprema za USMLE – Kaplan Medical je svetski lider u pripremi za USMLE (United States Med ical Licensing Exam) ispit već više od 40 godina.