Arizona State University, studiranje u Americi, predstavlja jednu od najvećih obrazovnih institucija po broju upisanih studenata u SAD-u.

IMG Academy Summer Camp

language

Engleski

location

Bradenton, SAD

cash

od 4738 $

IMG Academy letnji sportski kamp, Florida, SAD. Ovo je najveća i najnaprednija obrazovna i sportska institucija za decu u svetu.

IMG Academy

language

Engleski

location

Bradenton, SAD

IMG Academy sportska internatska škola, (bejzbol, košarka, fudbal, golf, lakros, tenis i atletika), svi treninzi se odvijaju na kampusu škole.

studiranje u kaliforniji, Lincoln University

Lincoln University

language

Engleski

location

Okland, SAD

Lincoln University – studiranje u Kaliforniji sa izuzetno povoljnim cenama studija u odnosu na druge univerzitete u okruženju

vodeći državni univerzitet

University at Albany je vodeći državni univerzitet u regiji države Njujork, rangiran od strane Forbsa. 150 programa osnovnih studija, 125 postdiplomskih.

internship u americi

Internship u Americi

language

Engleski

location

Njujork, SAD

cash

od 5767 $

Internship u Americi organizuje renomirana škola u Njujorku kao kombinaciju kursa engleskog i radne prakse. Prilika da se polaznik upozna sa metodama rada u firmama u  Americi.

usavršavanje engleskog na havajima

EF - Education First

language

Engleski

location

Honolulu, SAD

cash

od 1490 $

Usavršavanje engleskog jezika na Havajima kombinuje interaktivno učenje sa uživanjem i odmorom na tropskom ostrvu. Kursevi se održavaju u modernoj školi EF u blizini Waikiki Beach, čuvene plaže sa belim peskom. Većina učionica ima predivan pogled na Pacifik.

Marangoni Fashion design studije u Majamiju

Instituto Marangoni – Fashion design studije u Majamiju, nalazi se u Design District, poznatom kao svetska destinacija za umetnost, dizajn i modu.

internatska skola Long Ajlend

The Knox School

language

Engleski

location

Njujork, SAD

The Knox School Long Ajlend je privatna škola. Nastavni program: High School Diploma. Učenički klubovi: modni, klub joge, meditacije, konjički klub…