Ostale škole Programi za odrasle - škole jezika u inostranstvu

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Oxford International English Schools

London Greenwich centar deo je grupacije škola pod nazivom Oxford International Education Group. Učenjem u savremeno opremljenoj školi u Griniču, polaznici sebi daju najbolju priliku da usavrše svoje jezičke veštine.

Škola u Griniču je klimatizovana, svetla i prostrana sa modernim učionicama. Lokacija škole je u mirnom i prijatnom delu u blizini reke Temze, a na svega 15 minuta vožnje od  užurbanog i energičnog centra Londona. Pored modernih učionica u sklopu škole se nalaze i dve prostorije sa računarima i Internet pristupom kao i dve prostorije za odmor i druženje polaznika. Tokom sezone postoji mogućnost da se nastava odvija i van matične zgrade, ali uvek u blizini i istog kvaliteta. Sve detalje polaznici dobijaju prvog dana nastave.

Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike. Program uključuje posete pozorištima: West End Musicals, Shakespeare’s Globe i  National Theatre, obilaske čuvenih delova Londona kao što su Notting Hill, Portobello Market i Little Venice, atrakcija poput Madame Tussauds, Victoria & Albert Museum i Science Museum.

Vikendom se organizuju celodnevni izleti u Oxford, Cambridge, Brighton i Stonehenge. Pojedine aktivnosti su besplatne, dok je za neke potrebna doplata.

škola engleskog, London

Destinacija

London

London je iskustvo koje jednostavno ne smete propustiti, a boravak u Royal London Borough of Greenwich je savršen izbor. Boravak i učenje u Griniču će vas staviti u centar dinamične studentske zajednice u jednom od najlepših istorijskih delova Londona. Grinič je živopisan deo kraljevskog dela Londona, poznatog po Old Royal Naval College i čuvenoj kraljevskoj opservatoriji kroz koju prolazi nulti meridijan. U fascinantnom Grinič parku možete obići kraljevsko drveće i prelepe bašte.

London vas neće razočarati. Na kojoj god obali reke Temze da se nađete, pruža se prilika da posetite svetski poznate muzeje i galerije, pozorišta, pabove i mnoge atrakcije koje privlače turiste širom sveta. London je grad za koji se može reći da je centar sveta i svet u jednom gradu s obzirom na to da se može čuti oko 230 jezika i upoznati veliki broj različitih kultura.

kurs engleskog u Londonu

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve:

standardni kurs

intenzivni kurs

celodnevni kurs

pripreme za ispite FCE, CAE i IELTS

poslovni engleski

E-učenje

Polaznicima pruža mogućnost usavršavanja jezičkih sposobnosti preko interneta, tokom trajanja kursa i dve nedelje nakon završenog kursa.

Smeštaj

Škola u svojoj ponudi ima nekoliko opcija smeštaja. Smeštaj u porodici je dobra opcija za one polaznike koji žele da iskuse način života i kulturu porodice koja će joj biti domaćin tokom boravka. Na raspolaganju su jednokrevetne ili dvokrevetne sobe (za dvoje polaznika koji putuju zajedno), uz mogućnost da se opredele za noćenje sa doručkom ili polupansion. Kupatilo se deli sa porodicom. Rezidencijalni smeštaj je dobra opcija za polaznike koji žele više nezavisnosti, ali i iskustvo boravka u internacionalnom okruženju. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu sa privatnim kupatilom, dok se kuhinja i dnevni boravak dele sa ostalim stanarima. Postoje opcije jednokrevetne sobe ali sa zajedničkim kupatilom. U nekim rezidencijama je moguće da polaznik bude smešten u dvokrevetnoj sobi, s tim da tada škola pronalazi cimera/cimerku. Smeštaj u zajedničkim stanovima je odlična opcija za polaznike koji žele da steknu pravo internacionalno iskustvo, budući da se zajedničke prostorije stana ili kuće dele sa drugim, internacionalnim polaznicima škole. Smeštaj je u jednokrevetnim ili dvokrevetnim sobama, a sa zajedničkom upotrebom kuhinje i dnevne sobe. Kupatilo može biti zajedničko ili privatno.

Akreditacije

Oxford International English Schools

Greenwich High Road, London SE10 8NB, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".