Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

St Giles

St Giles International je organizacija koja se već decenijama unazad uspešno bavi podučavanjem engleskog jezika za polaznike iz svih krajeva sveta. St Giles ima 6 centara za odrasle (Engleska i Kanada), kao i 4 centra za decu u letnjem periodu u Engleskoj.

U Londonu postoje dva školska centra za odrasle. London Central nalazi se u samom srcu grada, u kvartu Bloomsbury prekoputa trga Russel Square. U pitanju je veći centar sa kapacitetom od 720 polaznika, a minimalan uzrast polaznika je 16 godina (prosečan je 27).  Odlična lokacija, odlična povezanost škole sa drugim delovima Lonodna, veliki broj znamenitosti na pešačkoj udaljenosti i smeštajni kapaciteti na poslednja dva sprata školske zgrade su stvari koje svakako izdvajaju ovu školu.

London Highgate nalazi se u predgrađu Londona, na samo 20 minuta od centra grada, u vrlo mirnom i bezbednom okruženju koje obiluje zelenilom. Ovo je manji centar kapaciteta 340 polaznika, (prosečan uzrast polaznika je 25 godina).

Vreme posle nastave predviđeno je za upoznavanje grada i obilaske. Škola organizuje niz aktivnosti i obilazaka kojima polaznici mogu da se priključe, od kojih su neke besplatne (filmsko veče u školi, The British Museum, sport u parku…), dok su neke dostupne uz doplatu (Tower of London, London Aquarium, odlazak u pab za 18+, kuglanje, katedrala St. Paul’s…).

Destinacija

London

London je jedan od najznačajnijih velikih gradova u svetu, koji poseti preko 20 miliona turista godišnje. Ovaj grad pun je istorije, nasleđa, zapanjujućih remek-dela arhitekture, izuzetno bogate kulture, umetnosti i mode. Spada u najveći grad u Evropi i broji populaciju od oko 7,5 miliona stanovnika. Palace of Westminster sa popularnim Big Ben-om, Buckingham Palace, Tower of London, Trafalgar Square i London Eye samo su neke od poznatih i tradicionalnih znamenitosti koje svakako vredi videti.

 

Kursevi

Škole imaju sledeće kurseve jezika u ponudi:

Standardni kurs

20 časova opšteg engleskog jezika nedeljno, prepodne ili popodne

Standardni Plus kurs

20 časova nedeljno prepodne sa dodanih 8 časova po izboru popodne – engleski za posao, umetnost i dizajn)

Intenzivni kurs

28 časova nedeljno

Priprema za IELTS i Cambridge ispite

20 ili 28 časova pripreme nedeljno

Smeštaj

Smeštaj polaznika najčešće je organizovan u lokalnim porodicama ili rezidencijama, ali je moguće bukirati i hotelski/apartmanski smeštaj. Porodice su dobra opcija za upoznavanje načina života stanovništva i za dodatno vežbanje jezika. Smeštaj uvek uključuje obroke (doručak/polupansion). Rezidencije su samostalniji vid smeštaja. Obroci najčešće nisu uključeni u cenu smeštaja. Sve opcije smeštaja za decu ispod 18 godina (porodica ili rezidencija) uključuju obroke u vidu polupansiona ili punog pansiona. Uz doplatu je moguće organizovati aerodromski transfer, ali je ova opcija obavezna samo za polaznike ispod 18 godina dok odrasli prevoz od aerodroma mogu organizovati i sami ako žele.

St Giles

St Giles International, Southampton Row, London, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".