Frances King porodični program

77 Gloucester Road, London SW7 4SS, UK

Torquay International School

15 St Marychurch Rd, Torquay TQ1 3HY, UK

Ostale škole u Velikoj Britaniji

Bawdsey Manor

Berkamsted

Bodiam

Bornmut

Brajton

Edinburg

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

Ili

Kembridž

Kenterberi

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Liverpul

Mančester

Mickleham Village

Oksford

Oswestry

Portsmut

Ramsgejt

Rendcomb

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Torp

Truro

Velika Britanija

Velington

Vinčester

Vorminster

Vorting

Škola engleskom u turističkom mestu Torki u Engleskoj

Torquay International School

Program za 2021. godinu

Skinite PDF

Podelite:

Cena: od 525 £

Cenovnik

15 St Marychurch Rd, Torquay TQ1 3HY, UK

Engleski u Velikoj Britaniji, u rodnom mestu Agate Kristi u školi Torky International School.  Škola  ima bogato iskustvo u podučavanju, nudeći svojim polaznicima kvalitetne kurseve engleskog jezika više od 40 godina. Kao takva, po proceni British Council-a, ova škola jezika spada u 5% najboljih u Velikoj Britaniji.

Škola

Torquay International School

Torquay International School je škola koja ima bogato iskustvo u podučavanju, nudeći svojim polaznicima kvalitetne kurseve engleskog jezika više od 40 godina. Kao takva, po proceni British Council-a, ova škola jezika spada u 5% najboljih u Velikoj Britaniji.

Ova moderno opremljena škola poseduje 20 učionica sa interaktivnim tablama i audio – vizuelnom opremom, besplatan WiFi u celoj zgradi, zajedničku prostoriju za odmor i druženje opremljenu plazma televizorima i osveženjem za polaznike kursa. Polaznicima su takođe na raspolaganju zajednička prostorija za učenje, filmski klub, prostorija za igre i zabavu, prostrani vrt, terasa, teren za odbojku i prostor za roštilj i druženje. Nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od centa grada. Škola poseduje i svoj hotel Club TIS, koji se nalazi odmah naspram školske zgrade.

Vreme van nastave – Budući da se Torki nalazi u jednom od najlepših delova tradicionalne Engleske, na obali, odmah pokraj nacionalnih parkova, bajkovitih sela i važnih istorijskih lokacija, polaznicima se pruža prilika da uživaju u bogatom programu društvenih aktivnosti sa veoma fleksibilnim rasporedom, kako bi uzeli najbolje od ove prelepe destinacije i učili jezik u opuštajućoj i prijateljskoj atmosferi. Pored brojnih sportskih aktivnosti organizovanih za polaznike, poput trčanja, triatlona, fudbalskih turnira, vožnje brodom i sl, škola organizuje i brojne ekskurzije i izlete na lokacije od ogromnog istorijskog značaja.

Engleski u Velikoj Britaniji

Destinacija

Torki

Torki (Torquay), rodno mesto čuvene Agate Kristi, predstavlja  popularnu turističku destinaciju već više od 200 godina.  Ovaj primorski grad smešten na živopisnom delu južne obale Engleske, poznat je po svojim marinama i jahting klubovima,  tradicionalnim pabovima, živom muzikom i opuštenom  primorskom  atmosferom. Svake godine više od 3 miliona turista dođe u Torki da uživa u njegovim prelepim peščanim plažama i toploj klimi. Pored prirodnih lepota, ovaj engleski gradić pruža svojim posetiocima bogat sadržaj društvenih događaja tokom cele godine. Torki predstavlja sjajnu destinaciju za upoznavanje britanske kulture i učenje engleskog jezika.

Engleski u Velikoj Britaniji

Kursevi

U ponudi su sledeći kursevi engleskog jezika:

General English

Polaznici biraju intenzitet nastave: 15, 19, 23, 30 časova nedeljno

Business Communication, uzrast 30

Poslovni engleski jezik sa polaznicima uzrasta 30+

Cambridge, IELTS Courses, TOLES preparation

kursevi pripreme za polaganje međunarodno priznatih ispita

Discover Devon Programme 50+

dvonedeljni program usavršavanja engleskog i obilazaka, za polaznike uzrasta 50+

English for Families

Kursevi engleskog za porodice, roditelji i deca

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u lokalnim porodicama, školskom TIS hotelu i u zajedničkim apartmanima. Smeštaj u porodici podrazumeva jednokrevetnu sobu na bazi polupansiona radnim danima a vikendom je pun pansion i odlična je prilika za upoznavanje lokalne kulture i korišćenje jezika i nakon nastave. TIS školski hotel namenjen je zrelijim studentima (30+) i nudi jednokrevetne sobe sa sopstvenim kupatilom, a cenom je obuhvaćeno noćenje na bazi doručka. Smeštaj u zajedničkim apartmanima podrazumeva komforne jednosobne ili dvosobne apartmane sa sopstvenim kupatilom i prostorijama koje deli nekoliko polaznika, ali obroci nisu uključeni u cenu.

Torquay International School

15 St Marychurch Rd, Torquay TQ1 3HY, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".