Škola

BEET Language Centre

Ova  porodična škola jezika osnovana je 1979. godine i danas sa ponosom ističe preko 40 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika. Jedina je škola u Bornmutu koja je član organizacije svetski poznatih nezavisnih škola Quality English, a poseduje akreditaciju British Council-a i član je English UK i IALC.

Školska zgrada izgrađena je u 19. veku i zrači posebnim šarmom koji se nije narušio modernizacijom grada. Škola poseduje 15 učionica, biblioteku, knjižaru, dva centra opremljena sa 34 multimedijalna kompjutera sa besplatnim internetom, jezičkom laboratorijom, video prostorijom i kantinom.

Vreme van nastave – Škola u večernjim časovima organizuje različita predavanja (teme: istorija, muzika, kultura) kao i druge aktivnosti poput kvizova, muzičkih sati i drugih. Posete pozorištu, sportske aktivnosti, kao i obilazak grada, uključeni su u cenu kao opcija da se ispuni vreme polaznika nakon časova jezika.

Bornmut pruža mogućnost bavljenja raznim sportovima na vodi: skijanje na vodi, surfovanje, pecanje, jedrenje, ronjenje, plivanje. Postoji mogućnost i bavljenja drugim sportovima u rekreacionom centru koji se nalazi nedaleko od škole. Subotom se organizuju izleti do Londona, Oksforda, Kembridža i priobalnih oblasti koje su pod zaštitom UNESCO-a.

kursevi engleskog u Bornmutu

Destinacija

Bornmut

Bornmut je jedan od najlepših univerzitetskih gradova na južnoj obali Velike Britanije. Tri puta je nominovan za najbolji turistički grad, zbog čega je postao važan turistički centar u celoj zemlji. Tokom svog razvoja postao je prestižan u svetu biznisa i vodeći konferencijski centar, jer je nekoliko velikih kompanija otvorilo svoje poslovnice u gradu.

Bez sumnje, najveća atrakcija Bornmuta je preko 11 kilometara dugačka plaža, jedinstvena po svojoj lepoti koju karakteriše zlatna boja peska i čistoća.

Bornmut, Velika Britanija

Kursevi

Polaznici po dolasku u školu rade test jezika radi procene trenutnog nivoa znanja koji imaju, a nakon toga se raspoređuju u adekvatne jezičke grupe u kojima može biti maksimalno 14 polaznika. . U ponudi su sledeći kursevi engleskog jezika:

Standardni kurs

20 časova nedeljno

Intenzivni kurs

20 + 4 časa nedeljno

Ekstra intenzivni kurs

20 + 8 časova nedeljno

Priprema za ispite

(IELTS, Cambridge)

Uzrast 40+

20 časova nedeljno

Smeštaj

Smeštaj polaznika organizovan je u lokalnim porodicama ili zajedničkim kućama. Porodični smeštaj dobar je izbor ako polaznik želi da praktikuje engleski posle nastave, ali i da nauči o načinu života i britanskoj kulturi. Boravak u porodici podrazumeva život sa domaćinom, zajedničke obroke, druženja i omogućava jedinstven doživljaj kod svakog pojedinca. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu na bazi noćenja sa doručkom ili polupansion (kupatilo može biti zajedničko koje polaznik deli sa domaćinom ili privatno). Porodice su od škole udaljene maksimalno 30 minuta gradskim prevozom i u jednoj porodici može boraviti 1 do 4 polaznika. Smeštaj u zajedničkim kućama dobar je izbor za polaznike koji žele više nezavisnosti tokom boravka u Bornmutu. Većina kuća nalazi se u pešačkoj udaljenosti od škole. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu (za dve osobe koje putuju zajedno), ali cenom nisu obuhvaćeni obroci, već se za iste brinu sami polaznici.

BEET Language Centre

BEET Language Centre, Nortoft Road, Charminster, Bournemouth, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".