Ostale škole jezika u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

CES Center of English Studies

Osnovana 1979. godine, sa preko 40 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika, ova škola uživa internacionalnu reputaciju i poštovanje širom sveta.  Center of English Studies raspolaže sa 7 školskih centara u Velikoj Britaniji: London, Oksford, Dablin, Lids, Vorting, Harogejt i Edinburg, a od 2018. dobija i novu lokaciju – Toronto, Kanada. Škola u Oksfordu nalazi se u selu Wheatley, na oko 9 kilometara udaljenosti od centra grada.

učenje engleskog u Oksfordu

Destinacija

Oksford

Ovaj najstariji univerzitetski i industrijski grad nalazi se na oko 90 kilometara severozapadno od Londona, u oblasti Oksfordshire. Grad obiluje turističkim atrakcijama i znamenitostima poput Christ Church Cathedral, Carfax Tower, turističkih prodavnica u Covered Market-u, The Bridge of Sights, mnogim pozorištima, galerijama. Poznate gradske ulice Broad Street, High Street, Queen Street, nude veliki izbor restorana, prodavnica, butika, kafea i drugih zanimljivosti. O atraktivnosti Oksforda svedoči i broj turista na godišnjem nivou koji u prethodnim godinama prelazi čak 9 miliona.

Oksford škola jezika

Kursevi

Prvog dana po dolasku, u školi se radi test jezika kako bi se svakom polazniku odredio nivo znanja i shodno tome rasporedio u odgovarajuću jezičku grupu. Kursevi engleskog jezika koji su na raspolaganju su sledeći:

Standardni kurs jezika

20 časova jezika nedeljno

Standardni + biznis kurs jezika

26/30 časova jezika nedeljno

Kombinovani kurs jezika

25 časova jezika nedeljno (20 grupnih časova + 5 individualnih)

Intenzivni kurs jezika

26/30 časova nedeljno

Kembridž pripreme

20/30 časova nedeljno

IELTS pripreme

20/26/30 časova jezika nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u lokalnim porodicama, rezidencijama i zajedničkim kućama. Porodični smeštaj svakako je jedan od zanimljivih načina usavršavanja jezika, ali i dobra prilika da upoznate kulturu i način života stanovnika grada u kome boravite. Porodice u kojima su polaznici smešteni pažljivo su odabrane od strane predstavnika škole. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu sa doručkom i večerom (od ponedeljka do petka) i svim obrocima vikendom. Izuzev ovog tipa smeštaja, polaznicima su na raspolaganju i zajedničke kuće i rezidencije. Ovaj tip smeštaja namenjen je onim polaznicima koji  žele više samostalnosti i nezavisnosti.

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

CES Center of English Studies Oxford

67 High St, Wheatley, Oxford OX33 1XT, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".