Ostale škole Velika Britanija

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

NAB Cottage

Nab Cottage je po svemu što nudi jedinstven jezički centar u svetu. Škola se nalazi na obali jezera i okružena je brdima. Smeštena u centru nacionalnog parka izuzetne lepote, kojom god stazom da krenete videćete fantastične predele, vodopade, pećine, brda i doline… Lokalni pab se nalazi 500 m niz obalu, a selo  Ambleside  je na 3 km.

Vannastavne aktivnosti – Učionice se uveče koriste za različite jezičke radionice poput vežbi slušanja, izgovora, razvoja račnika, ali i kreativne radionice poput slikanja, pevanja, plesa, pripovedanja. Društveni program je veoma bogat i organizovan. U slobodno vreme za polaznike su organizovane šetnje po predivnom krajoliku, vožnja kajaka i bicikla, časovi joge i meditacije. Organizuju se razne zabave, roštilji, posete kulturno-istorijskim znamenitostima kraja, organizuju se takmičenja u odbojci, odlasci u pabove, bioskope i pozorišta.

Nab Cottage

Destinacija

Lejk Distrikt

Nacionalni park Jezerska oblast se nalazi na severozapadu Engleske i predstavlja pravi prirodni dragulj i oazu. Glavna atrakcija su jezera i planine, uklesani glacijalnom erozijom, a pružaju dramatičan i inspirativan prizor. Ovo je glavna destinacija za planinarenje i šetnju u Engleskoj. Park svake godine posećuje oko 14 miliona domaćih i stranih turista.

Oblast je puna tradicionalnih sela i gradića sa pabovima, pozorištima, pijacama, starim trgovima i građevinama, muzičkim klubovima, restoranima, sportskim centrima i svim kapacitetima koji mogu zatrebati turistima.

Jezerska oblast se nalazi na manje od dva sata od aerodroma u Mančesteru.

Kursevi

Škola organizuje sledeće programe:

Standardni kurs engleskog jezika

Engleski za profesore

Kurs joge, samosvesnosti i prirode

Kurs lične transformacije

Engleski i kuvanje

Kurs komunikacije i seksualnosti

Smeštaj

Smeštaj je, kao i sve ostalo u ovoj školi, zaista jedinstven. Polaznici borave u istoj kući sa svojim učiteljima koji su ujedno i domaćini, deleći prostor i objekte. Budući da su svi  smešteni na istom mestu, pruža se prilika da svakodnevno, u svakom trenutku koriste engleski jezik. Polaznici su smešteni u dvokrevetnim sobama, od kojih većina ima sopstveno kupatilo. Zajedničke prostorije su dnevna soba, TV soba, muzička soba, trpezarija i velika kuhinja. Polaznici mogu odabrati i smeštaj u jednoj od dve jednokrevetne sobe, uz doplatu. Služi se domaći hleb uz balansiranu ishranu koja uključuje i vegetarijansku hranu, meso i ribu. Kad god je moguće, koristi se organska hrana i hrana sa lokalnih farmi. Smeštaj je na bazi punog pansiona, osim večere sredom i subotom.

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

NAB Cottage

Rydal, Ambleside LA22 9SD, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".