Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

CES Center of English Studies

Osnovana 1979. godine, sa preko 40 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika, ova škola uživa internacionalnu reputaciju i poštovanje širom sveta.  Center of English Studies raspolaže sa 7 školskih centara u Velikoj Britaniji: London, Oksford, Dablin, Lids, Vorting, Harogejt i Edinburg, a od 2018. ima i novu lokaciju – Toronto, Kanada.

Školski centar u Londonu lociran je u delu grada Wimbledon, na oko 20 minuta gradskim prevozom od centra grada.

Engleski u Londonu Wimbledon, CES

Destinacija

London

Pored toga što je glavni grad Engleske, London je najnaseljeniji grad, urbana zona i metropolitska oblast Ujedinjenog Kraljevstva. Ovaj vodeći evropski grad, sa izuzetnom razvijenošću u oblasti umetnosti, trgovine, obrazovanja, zabave, turizma, mode i finansija, jedna je od najposećenijih svetskih turističkih destinacija. Grad obiluje znamenitostima i atrakcijama, a samo neke od njih su Tower of London, Palace of Westminster, Buckingham Palace, London Eye, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, poznata ulica Oxford Street, kao i mnoštvo prodavnica, restorana i kafea.

Engleski u Londonu; CES

Kursevi

Prvog dana po dolasku, u školi se radi test jezika kako bi se svakom polazniku odredio nivo znanja i shodno tome rasporedio u odgovarajuću jezičku grupu.

Standardni kurs jezika

20 časova jezika nedeljno

Standardni + biznis kurs jezika

26/30 časova jezika nedeljno

Kombinovani kurs jezika

25 časova jezika nedeljno: 20 grupnih časova + 5 individualnih

Intenzivni kurs jezika

26/30 časova nedeljno

Kembridž pripreme

20 grupnih časova + 5 individulanih časova nedeljno

IELTS pripreme

20/26/30 časova nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u lokalnim porodicama, rezidencijama i zajedničkim kućama.  Porodični smeštaj svakako je jedan od zanimljivih načina usavršavanja jezika, ali i dobra prilika da upoznate kulturu i način života stanovnika grada u kome boravite. Porodice u kojima su polaznici smešteni pažljivo su odabrane od strane predstavnika škole. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu sa doručkom i večerom (od ponedeljka do petka) i svim obrocima vikendom. Izuzev ovog tipa smeštaja, polaznicima su na raspolaganju i zajedničke kuće i rezidencije. Ovaj tip smeštaja namenjen je onim polaznicima koji  žele više samostalnosti i nezavisnosti.

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

CES Center of English Studies London

Nelson House, 271 Kingston Rd, London SW19 3NW, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".