Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

New College Group Liverpool

New College Group (NCG) osnovana je 2011. godine i od tada je razvila uglednu reputaciju među internacionalnim polaznicima njihovih kurseva, koji dolaze iz preko 25 različitih zemalja sveta, nudeći im visoko  kvalitetnu nastavu, ljubazno osoblje i najsavremenije objekte. Svoje kurseve, ova škola organizuje u Liverpulu, Mančesteru i Dablinu, a akreditovana je od strane British Council-a.

Školski centar u Liverpulu raspolaže sa 8 učionica, interaktivnim tablama, bibliotekom, kompjuterima „games room“-om i besplatnim internetom, a svojim polaznicima nudi ima sledeće kurseve. Smeštena je blizu Royal Albert doka i na samo par minuta od šoping centra One Shopping Mall.

Vannastavne aktivnosti – Škola za polaznike organizuje razne vannastavne aktivnosti, obilaske grada, od kojih je većina besplatna. Cene poludnevnih  i celodnevnih ekskurzija kreću se u proseku 10£ – 50£.

kursevi engleskog u Liverpulu

Destinacija

Liverpul

Liverpul, dom Beatles-a, grad na ušću reke Mersi u Irsko more, izgrađen je na slikovitom nasleđu koje se proteže 800 godina unazad. Proglašen je evropskom prestonicom kulture i ima odličnu reputaciju kada se radi o sportu, muzici i arhitekturi. U toku boravka, svakako treba da obiđete stadion ili čak pogledate utakmicu poznatog fudbalskog kluba Liverpul, posetite neku od brojnih galerija ili se provozate trajektom po reci Mersi.

škole engleskog u velikoj britaniji, liverpul

Kursevi

Svaki polaznik dobija pristup besplatnom online materijalu - od momenta prijave na kurs do tri meseca nakon završetka programa

General English

15 sati nedeljno

Intensive English

20/25 sati nedeljno

IELTS Preparation

20 sati nedeljno

Private English Classes

Individualna nastava

Smeštaj

Porodični smeštaj predstavlja najbolji način za upoznavanje britanske kulture i upotrebu engleskog jezika u razgovoru sa onima kojima je maternji jezik. Boravak u porodici je prijatno iskustvo gde polaznik bez ometanja može da se bavi učenjem i van nastave. Ovaj tip smeštaja podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu, sa zajedničkim kupatilom koje polaznik deli sa ostalim članovima porodice, kao i opciju jednokrevetne sobe sa privatnim kupatilom u Mančesteru. Ishrana je na bazi polupansiona radnim danima i punog pansiona vikendom. Rezidencijalni smeštaj je odlična opcija za internacionalno iskustvo polaznika koji za vreme svog boravka žele više nezavisnosti. Sve školske rezidencije i u Mančesteru i u Liverpulu, nalaze se na pešačkoj udaljenosti od škole i podrazumevaju jednokrevetnu sobu sa sopstvenim kupatilom i zajedničkom kuhinjom, bez obroka. U obe varijante, smeštaj traje od nedelje do nedelje.

U ponudi škole je i transfer od/do aerodoma i smeštaja. Predstavnik škole dočekuje polaznika na aerodromu, vozi ga do smeštaja i tako u povratku (smeštaj-aerodrom). Ova opcija može se uzeti u jednom pravcu ili kao povratni transfer.

New College Group Liverpool

Graeme house, derby square, Liverpool L2 7ZH, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".