Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Oxford International English Schools

Centar u Oksfordu deo je grupacije škola pod nazivom Oxford International Education Group. Škola se nalazi u šarmantnom zdanju sa dvorištem, smeštenom u istorijskom delu grada, a na samo nekoliko koraka od glavnih znamenitosti. Školski centar je renoviran i raspolaže sa 7 savremeno opremljenih učionica. Pored učionica, centar raspolaže sa prostorijom za samostalno učenje, kao i zajedničkom prostorijom za druženje i odmor u kojoj se nalaze računari, dok je u celoj školi omogućen WiFi internet pristup. Tokom letnje sezone, postoji mogućnost da se nastava odvija i van matične zgrade, ali uvek u blizini i istog kvaliteta. Sve detalje polaznici dobijaju prvog dana nastave.

Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike. Pojedinim se možete priključiti besplatno, dok su neke moguće uz doplatu. Po dolasku u školu možete pogledati raspored aktivnosti koje su grupisane na sledeći način: muzeji (posete muzejima Ashmolean, Blenheim Palace, Pitt Rivers), hrana i piće (veče u pabu, Fish & Chips veče, veče internacionalne kuhinje), zabava (umetnička dešavanja u Oksfordu i okolini), celodnevne ekskurzije (London, Brajton, Stratford na Avonu).

škola engleskog u Oksfordu

Destinacija

Oksford

Na oko 90 kilometara od Londona smešten je „grad usnulih tornjeva“ i jedan od najstarijih univerziteta na engleskom govornom području. Sam univerzitet predstavlja skup od 67 različitih objekata, koji zaslužuju divljenje kako zbog svoje arhitekture, tako i zbog onoga što predstavljaju. Pored univerzitetskih zgrada koje izgledom vraćaju u prošle vekove, objekti koji pripadaju univerzitetu su i čuvena Bodleian biblioteka, Radcliffe Camera i pozorište Sheldonian, kao i muzeji the Ashmolean Museum, the Museum of Natural History, the Pitt Rivers Museum i the Museum of the History of Science. Šetajući ulicama Beaumont Street i High Street uživaćete u dinamičnosti i multikulturalnosti ovog grada. Između ove dve ulice naići ćete  na glavnu šoping atrakciju – Covered Market, natkrovljene konstrukcije izgrađene još 1774. godine. Market danas okuplja prodavnice tradicionalnog karaktera ali i nove radnje  radnje u kojima se može kupiti hrana. Kroz grad protiče reka Temza, te slobodno vreme možete iskoristiti i za vožnju čamcem ili za čuveni punting!

škola jezika u Oksfordu

Kursevi

Škola u ponudi ima sledeće kurseve:

standardni kurs

20 časova nastave nedeljno

intenzivni kurs

30 časova nastave nedeljno

pripreme za IELTS ispit

20 časova nedeljno

super intenzivni kurs

40 časova nedeljno

Smeštaj

Škola u svojoj ponudi ima nekoliko vrsta smeštaja. Porodični smeštaj je dobra opcija za one polaznike koji žele da iskuse način života i upoznaju kulturu porodice koja će joj biti domaćin tokom boravka. Polaznicima su na raspolaganju jednokrevetne ili dvokrevetne sobe (za dvoje polaznika koji putuju zajedno), uz mogućnost da se opredele za noćenje sa doručkom ili polupansion. Rezidencijalni smeštaj je dobra opcija za polaznike koji žele više nezavisnosti, ali i iskustvo boravka u internacionalnom okruženju. Smeštaj podrazumeva različite tipove soba sa privatnim ili zajedničkim kupatilom, a   kuhinja i dnevni boravak se svakako dele sa ostalim stanarima. U nekim rezidencijama je moguće da polaznik bude smešten u dvokrevetnoj sobi, s tim da tada škola pronalazi cimera/cimerku. Smeštaj je obezbeđen od nedelje do nedelje.

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Akreditacije

Oxford International English Schools

Pembroke House, 36-37 Pembroke Street, Oxford OX1 1BP, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".