Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

The London School of English

Ovaj škola najstarija je akreditovana škola jezika u Velikoj Britaniji. Osnovana 1912. godine, do današnjeg dana ponosi se odličnim iskustvom u podučavanju engleskog jezika. Škola raspolaže sa dva centra u samom srcu Londona.

Centar u kojem se organizuju specijalizovani programi i stručni kursevi jezika je Holland Park Gardens.  Nalazi se u tradicionalnoj engleskoj zgradi u Kensingtonu, a na oko 15 minuta od čuvene Oksford ulice. U svojoj ponudi škola ima veliki broj specijalizovanih kurseva engleskog jezika za različite oblasti poslovanja.

engleski za javni sektor

Destinacija

London

London je kosmpolitski i glavni grad Engleske. Spada u najznačajnije evropske gradove u pogledu veličine, broja populacije i kapitalnog dobra. Ono što privlači posetioce više nego bilo šta drugo je veličina grada i reka koja ga deli na severnu i južnu polovinu. Ponekad se čini da je London država, a ne grad, budući da se na teritoriji grada govori oko 200 različitih jezika.

Grad obiluje znamenitostima po kojima je prepoznatljiv u svetu. Big Ben, Tower Bridge, London Eye, Piccadilly Circus, Houses of Parliament, Trafalgar Square, Buchingham Palace, Madame Tussauds, Kensington Palace, Kew Gardens, National Galery, City Hall, Regent’s Park, St. Paul’s Cathedral i Hyde Park, samo su neke od atrakcija čiji obilazak ne biste trebali propustiti.

Vreme van nastave – Škola organizuje različite vannastavne aktivnosti za svoje polaznike. U cenu programa uključen je obilazak Parlamenta, a polaznicima su na raspolaganju i mnoge druge aktivnosti bez doplate – piće dobrodošlice i upoznavanje, šetnja Temzom, British Museum i druge.  Polaznici se mogu odlučiti i za mnoge druge aktivnosti uz doplatu – veče kuglanja, ekskurzije i obilasci drugih gradova (Brajton, Oksford, Kentenberi, Cotswolds, Stratford i mnogi drugi gradovi).

lse london

Kursevi

Kurs engleskog jezika za javni sektor fokusiran je na učestvovanje na međunarodnim sastancima, kao i sprovođenje bilateralnih pregovora sa većom efikasnošću. Kroz nastavu razvijate samopouzdanje upotrebom stručnih tekstova i razvojem konverzacije. Tipični polaznici ovog kursa su ugledni profesionalci, državni  zvaničnici i diplomate, osobe zaposlene u javnom sektoru, osobe koje rade ili blisko sarađuju sa državnim i javnim zvaničnicima, ljudi koji sarađuju sa UN, EU, NATO,  WTO i drugim međunarodnim organizacijama. Kurs se sastoji od 15 sati biznis i profesionalnog engleskog u kombinaciji sa 15 individualnih časova engleskog za javni sektor (30 časova nedeljno). Nastava se odvija radnim danima u terminu od 09:00 do 16:40 časova.

 

Program za 2022. godinu

Skinite PDF

Smeštaj

Polaznicima škole na raspolaganju su različiti tipovi smeštaja. Škola raspolaže sa dve kategorije porodičnog smeštaja – Silver i Gold. Ovi tipovi razlikuju se po svojoj lokaciji u odnosu na školu, a u ponudi pored jednokrevetne sobe postoji i mogućnost obroka (noćenje sa doručkom, polupansion, doručak plus nekoliko večernjh obroka tokom dana).

Za one koji žele više samostalnosti i nezavisnosti tokom boravka u Londonu, škola ima i opciju rezidencijalnog smeštaja u Prince Consort Village rezidenciji. Smeštaj podrazumeva jednokrevetni  studio sa privatnim kupatilom i kuhinjom, dok se polaznici za svoje obroke brinu sami.

The London School of English - javni sektor

15 Holland Park Gardens, London W14 8DZ, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".