Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

New College Group

New College Group (NCG) osnovana je 2011. godine i od tada je razvila uglednu reputaciju među internacionalnim polaznicima njihovih kurseva, koji dolaze iz preko 25 različitih zemalja sveta, nudeći im visoko  kvalitetnu nastavu, ljubazno osoblje i najsavremenije objekte. Svoje kurseve, ova škola organizuje u Liverpulu, Mančesteru i Dablinu, a akreditovana je od strane British Council-a

Školski centar u Mančesteru raspolaže sa 9 učionica, interaktivnim tablama, bibliotekom, kompjuterima „games room“-om i besplatnim internetom. Škola je smeštena prekoputa glavnog trga Piccadilly Gardens i na samo par minuta hoda od Arndale šoping centra.

Vannastavne aktivnosti – Škola za polaznike organizuje razne vannastavne aktivnosti, obilaske grada, od kojih je većina besplatna. Cene poludnevnih  i celodnevnih ekskurzija kreću se u proseku 10£ – 50£.

škola engleskog u Mančesteru

Destinacija

Mančester

Mančester kao drugi po veličini grad  u Velikoj Britaniji predstavlja odlično mesto za učenje i uživanje u međunarodnim sportskim događajima, što dokazuje i to da je dom dva velika svetska fudbalska tima, a lako je dostupan budući da je sjajno saobraćajno povezan sa ostatkom Evrope.

Kursevi

Svaki polaznik dobija pristup besplatnom online materijalu - od momenta prijave na kurs do tri meseca nakon završetka programa.

General English

15 sati nedeljno

Intensive English

20/25 sati nedeljno

IELTS Preparation

20 sati nedeljno

Private English Classes

Individualna nastava sa profesorom

Corporate Training

English in Business, Aviation, Construction, Finance, Marketing, Media Production, Military, Oil&Gas, Law

Smeštaj

Porodični smeštaj predstavlja najbolji način za upoznavanje britanske kulture i upotrebu engleskog jezika u razgovoru sa onima kojima je maternji jezik. Boravak u porodici je prijatno iskustvo gde polaznik bez ometanja može da se bavi učenjem i van nastave. Ovaj tip smeštaja podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu, sa zajedničkim kupatilom koje polaznik deli sa ostalim članovima porodice, kao i opciju jednokrevetne sobe sa privatnim kupatilom u Mančesteru. Ishrana je na bazi polupansiona radnim danima i punog pansiona vikendom. Rezidencijalni smeštaj je odlična opcija za internacionalno iskustvo polaznika koji za vreme svog boravka žele više nezavisnosti. Sve školske rezidencije i u Mančesteru i u Liverpulu, nalaze se na pešačkoj udaljenosti od škole i podrazumevaju jednokrevetnu sobu sa sopstvenim kupatilom i zajedničkom kuhinjom, bez obroka. U obe varijante, smeštaj traje od nedelje do nedelje.

U ponudi škole je i transfer od/do aerodoma i smeštaja. Predstavnik škole dočekuje polaznika na aerodromu, vozi ga do smeštaja i tako u povratku (smeštaj-aerodrom). Ova opcija može se uzeti u jednom pravcu ili kao povratni transfer.

New College Group Manchester

9 Portland St, Manchester M1 3BE, UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".