Ostale škole jezika u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

EC English London 30+

EC centar u Londonu nalazi se u Islingtonu, jednom od najpoželjnijih delova grada, sa mnoštvom kafea, restorana i engleskih pabova. Ova lokacija je odlično povezana sa ostalim delovima grada, jer se prekoputa škole nalazi Angel metro stanica. Škola zauzima zgradu od nekoliko spratova, a poseban deo zgrade namenjen je polaznicima starijim od 30 godina koji jezik žele da usavršavaju u okruženju svojih vršnjaka i ljudi sličnog razmišljanja

Školski centar u Londonu je svetla, nova i moderna zgrada u samom srcu prve zone grada, nadomak stanice Euston koja ga povezuje sa svim delovima grada. Ovaj program je idealan ukoliko želite da poboljšate svoje znanje engleskog jezika, a uz to steknete i kontakte koji vam mogu pomoći u poslu kojim se bavite, imajući u vidu da ćete nastavu pohađati sa internacionalnim polaznicima slične starosne dobi.

Vannastavne aktivnosti – Posetioci imaju priliku da uživaju u velikom broju parkova, od kojih je najveći i najpoznatiji Hide Park. Polaznici kursa mogu kvalitetno da ispune svoje slobodno vreme uživajući u operi ili baletu u poznatoj Royal Opera House ili pogledaju mjuzikl u slavnom Theatreland-u. Takođe mogu da posete čuveni muzej voštanih figura Madam Tiso, kao i mnoga druga zanimljiva mesta ove svetske metropole. Na raspolaganju su dobra zabava, noćni klubovi u Soho-u i nezaobilazan šoping u poznatom Harrods-u ili Oxford Street-u.

kursevi engleskog u Londonu

Destinacija

London

London je smešten na obalama reke Temze u jugoistočnoj Engleskoj i grad je koji privlači milione posetilaca iz svih krajeva sveta. Posetioci tvrde da u potpunosti opravdava svoj nadimak glavnog grada Evrope. Svojevremeno je smatran i glavnim gradom sveta, a jedna od najvažnijih odlika ovog grada je multikulturalnost.

U Londonu se nalaze brojne kulturno-istorijske znamenitosti kao što su Trafalgar Square, Buckingham Palace, National Gallery, St. Paul’s Cathedral, British Museum, Big Ben i mnoge druge. Zbog svih mogućnosti koje nudi, London predstavlja destinaciju broj jedan kada je u pitanju učenje engleskog jezika.

kursevi engleskog u Londonu, Engleska

Kursevi

Dostupni su sledeći kursevi jezika:

General English

20 časova nedeljno

Intensive English

30 časova nedeljno

Business English

20 časova nedeljno

Business English

20 časova nedeljno

English for Work

30 časova nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u različitim varijantama na lokacijama širom grada, u zavisnosti od kriterijuma i želja polaznika. U ponudi je porodični smeštaj za one koji žele da iskuse tradiciju i način života u Londonu, ali i rezidencije i privatni studio za polaznike koji žele više samostalnosti. Sve opcije je moguće bukirati u vidu jednokrevetne ili dvokrevetne sobe, sa privatnim ili zajedničkim kupatilom. Smeštaj u porodici uključuje doručak ili polupansion, a kod drugih vidova smeštaja obrok nije obezbeđen. Porodice mogu biti u različitim delovima grada i udaljene su od škole od 20 do 60 minuta vožnje gradskim prevozom, dok su rezidencije bliže školi, a mogu biti i na pešačkoj udaljenosti (30 minuta vožnje do 15 minuta hoda od smeštaja).

Program za 2024. godinu

Skinite PDF

EC English London 30+

Euston House, 24 Eversholt St, Kings Cross, London NW1 1AD,UK

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".