Ostale škole u Velikoj Britaniji

Askot

Bodiam

Effingham

Falmut

Folkstoun

Grejvsend

Haslemere

Hastings

High Wycombe

Ili

Jork

Kingham

Koventri

Krojdon

Lejk Distrikt

Lester

Lidington

Mickleham Village

Oswestry

Oukam

Ramsgejt

Rendcomb

Ribble Valley

Rickmansworth

Taunton

Tenbury Wells

Thorpe Underwood

Truro

Velika Britanija

Vorminster

Škola

Frances King

Frances King School of English slavi 50 godina uspešnog poslovanja i kroz protekle godine kurseve ove škole pohađalo je preko 200.000 polaznika iz svih krajeva sveta.  Škola je član British Council-a i English UK, dve vodeće svetske asocijacije za učenje engleskog  jezika.

Frances King ima više školskih centara u Londonu, a centar gde se odvija nastava za odrasle tokom cele godine smešten je u Kensigntonu – rezidencijalnom delu grada. Kensignton centar ima savremene učionice sa interaktivnim tablama i kapacitet da podučava preko 200 polaznika. Polaznici imaju pristup 4 sobe za odmor i druženje, kafeteriji, čitaonici i besplatan WiFi pristup.

Vannastavne aktivnosti – Jedan od razloga zašto se polaznici odlučuju da uče engleski u školama jezika u Engleskoj je taj što se jezik uči i nakon nastave u svakodnevnoj komunikaciji sa stanovnicima Londona, kroz razne aktivnosti i posete. Škola organizuje razne izlete, obilaske grada i glavnih turističkih atrakcija uz doplatu. Ukoliko želite više privatnosti i samostalni obilazak, u školi možete kupiti ulaznice sa povlašćenim cenama  za ulazak u mnoge gradske galerije, pozorišta i poznate znamenitosti.

škola engleskog u Londonu

Destinacija

London

Glavni grad Velike Britanije i Engleske, London, jedan je od najvećih turističkih, kulturnih i komercijalnih centara u svetu. Prevashodno, ovo je grad istorije koja je vidljiva na svakom koraku, a ujedno je i dom britanske kraljevske porodice.

U toku boravka u Londonu svakako treba da vidite poznate znamenitosti poput Palace of Westminster, Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace, kao i brojne muzeje, galerije, prodavnice, restorane i mnoge druge atrakcije koje ovaj grad čine veličanstvenim i posebnim.

London

Kursevi

U ponudi su sledeći kursevi:

Standardni kurs jezika

20 ili 30 časova nedeljno

Jump into English

časovi jezika, aktivnosti, gostujući Londonski predavači, ručak

Priprema za IELTS

20 ili 28 časova nedeljno

Smeštaj

SMEŠTAJ POLAZNIKA organizovan je u lokalnim porodicama ili rezidencijama, dok su na upit dostupne i opcije smeštaja u privatnom apartmanu/studiu. Porodični smeštaj dobra je opcija za one koji žele da iskuse način života u Londonu, ali i praktikuju govor kroz svakodnevnu komunikaciju. Postoje tri kategorije porodičnog smeštaja – standard, premium i deluks, a svaka kategorija nudi jednokrevetne ili dvokrevetne sobe (privatno/zajedničko kupatilo) na bazi noćenja sa doručkom ili polupansiona. Rezidencije/zajednički stanovi izbor su za one koji žele više privatnosti i samostalnosti tokom boravka, ali i internacionalno okruženje gde borave ljudi iz različitih delova sveta. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu ili dvokrevetnu sobu bez obroka (privatno/zajedničko kupatilo i privatna/zajednička kuhinja). Privatni partmani i studio namenjeni su zrelijim polaznicima ili onima koji žele punu privatnost. Spadaju u luksuznije varijante smeštaja i cene su vrlo često na upit.

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Frances King

77 Gloucester Rd, South Kensington, London SW7 4SS, United Kingdom

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".