Škola

Center of English Studies - CES

Osnovana 1979. godine, sa preko 30 godina iskustva u podučavanju engleskog jezika, ova škola uživa internacionalnu reputaciju i poštovanje širom sveta.  Škola raspolaže sa nekoliko školskih centara u sledećim gradovima: London, Oksford, Dablin, Lids, Edinburg, Harogejt i Vorting.

Further Development Courses for English Language Teachers (Teacher Training Course)

Kursevi engleskog jezika koji su na raspolaganju za profesore namenjeni su onima koji žele da unaprede svoje znanje samog jezika, ali i metoda i načina izvođenja nastave. Polaznicima se nudi mogućnost da razmene iskustva sa kolegama iz različitih delova sveta. Deset sati kursa nedeljno posvećeno je upotrebi jezika i njegovom razvoju, dok je ostalih deset sati posvećeno unapređivanju metodologije predavanja.

Teacher Training Course CES

London, Vorting, Dablin

London

Pored toga što je glavni grad Engleske, London je najnaseljeniji grad, urbana zona i metropolitska oblast Velike Britanije. Grad obiluje znamenitostima i atrakcijama, a samo neke od njih su Tower of London, Palace of Westminster, Buckingham Palace, London Eye, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, poznata ulica Oxford Street, kao i mnoštvo prodavnica, restorana i kafea. Škola je u delu grada Wimbledon, na oko 20 minuta gradskim prevozom od centra grada.

Worthing

Worthing je atraktivan primorski grad lociran na južnoj engleskoj obali i najveći grad oblasti West Sussex. Ovaj grad je od centra Londona udaljen oko sat vremena vožnje vozom, dok je od Brajtona udaljen svega dvadesetak minuta. Grad obiluje turističkim atrakcijama i znamenitostima poput South Down National Park, Church of the Good Shepherd ili Blue Plaques in Worthing, ali je svakako najpozatiji po divnim nagrađivanim plažama. Ovo je veoma popularno mesto za provođenje odmora među engleskim porodicama. Grad je takođe i moderan centar koji obiluje poslovnim zonama, mestima za kupovinu i kafićima i restoranima. Škola se sastoji od tri prelepe viktorijanske građevine a locirane su na samo pet minuta hoda od centra grada.

Dublin

Dablin je glavni i najnaseljeniji grad Irske, ali i jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Evropi jer ima sve za posetioce, od drevnih ruševina do aktivnog noćnog života. Dablin XXI veka jeste moderan i kosmopolitski grad čije prodavnice i restorani odražavaju multikulturalnost grada. Tokom cele godine u gradu se organizuje na stotine festivala i koncerata, a oblasti grada poput Temple Bar i Latin Quarter of Dublin uvek su živahni, sa velikim izborom restorana, hrane i muzike iz celog sveta. Škola u Dablinu locirana je u samom srcu grada, u blizni koledža Trinity i dablinskog dvorca.

Program za 2023. godinu

Skinite PDF

Kursevi

Kursevi engleskog jezika koji su na raspolaganju za profesore (Teacher Training Course) namenjeni su onima koji žele da unaprede svoje znanje samog jezika, ali i metoda i načina izvođenja nastave. Polaznicima se nudi mogućnost da razmene iskustva sa kolegama iz različitih delova sveta. Deset sati kursa nedeljno posvećeno je upotrebi jezika i njegovom razvoju, dok je ostalih deset sati posvećeno unapređivanju metodologije predavanja.

Smeštaj

Porodični smeštaj svakako je jedan od zanimljivih načina usavršavanja jezika, ali i dobra prilika da upoznate kulturu i život. Porodice u kojima su polaznici smešteni pažljivo su odabrane od strane predstavnika škole. Smeštaj podrazumeva jednokrevetnu sobu sa doručkom i večerom u toku cele nedelje. Polaznicima se pored polupansiona nudi i lanč paket. Izuzev ovog tipa smeštaja, polaznicima su na raspolaganju i rezidencije. Ovaj tip smeštaja namenjen je onim polaznicima koji žele više samostalnosti i nezavisnosti.

Postavite pitanje

Pošaljite nam pitanje o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja jezika i dobićete odgovor na Vaš upit u najskorije vreme.

Contact
Checkboxes *

Zakažite svoj termin besplatnog savetovanja

Molim Vas da upitnik popunite informacijama o željenoj oblasti školovanja ili usavršavanja i Vašim planovima i željama, za šta koristite polje "Poruka".